День удивительных законопроектов

Два нардепа-слуги подготовили законопроект №3917 под названием «Проект закона про внесение изменений в Кодекс Украины про административные правонарушения касательно ответственности за пропаганду гомосексуализма и трансгендеризма». Вот ни разу, клянусь вам, такого не было, не видел никогда ни рекламы, ни пропаганды гомосексуализма или трансгендеризма. Равно как и трансгуманизма, например. Рекламу педофила — видел. Партия Шария её размещает. А рекламы гомосексуализма не видел.

Читати далі

Революції та їх лідери

В хаосі рулять організаційні ресурси. Ресурси у Білорусі зараз на стороні влади. Навіть зі сторони протесту ресурс не у опозиції, а у РФ. А у народу тільки безстрашний героїзм і самопожертва. Ні Самооборони Майдану, ні Штабу Майдану, ні коменданта Майдану, ні політичного представництва в парламенті. Ось тут ми і бачимо, ЩО в свій час здійснили Кличко, Яценюк, Тягнибок, Турчинов, Пашинський, Парубій і Порошенко. І за що так і не отримали заслуженої вдячності. Саме своїх Кличка, Яценюка, Турчинова і Парубія сьогодні бракує білорусам, коли їхня опозиціонерка вже втекла за кордон.

Читати далі

Не поминайте всуе Кролла

Суркисы подали в суд на Сергея Фурсу за озвучивание данных из отчета Кролл. То есть нельзя писать, что Коломойский и Суркисы вывели средства из Привата и закинули их себе на депозит. Пруфов преступления, по мнению Суркисов, нет, а значит это оскорбляет честь и достоинство Суркисов. То, что написано в отчете Кролл уже устарело. Сейчас новая фишка и самый популярный в нашей синагоге отходняк – это комплейнт Департамента юстиции США. Отчет Кролл вам светит просто потерями денег, а отчет Департамента юстиции США может еще и свободы стоить. Давайте вы в Печерском суде его запретите.

Читати далі

«Мовчання Зеленського у справі “ПриватБанку” руйнує міжнародну коаліцію з підтримки України» – Порошенко (відео)

Мін’юст США від імені Уряду США офіційно звинуватило колишніх власників ПриватБанку у масштабних розкраданнях коштів клієнтів цієї установи та відмиванні їх у різних країнах світу. У низці світових ЗМІ цілком слушно акцентовано увагу на прямому зв’язку Ігоря Коломойського та Володимира Зеленського. Українська влада робить тим часом вигляд, ніби не помічає міжнародного скандалу, пов’язаного із заявою Мін’юсту США. Але зам’яти його вже не вийде – надто великий резонанс. «Європейська Солідарність» вимагає від влади дати оцінку оприлюдненим у США фактам масштабного розкрадання коштів ПриватБанку, забезпечити неупереджене розслідування та повернення коштів в Україну.

Читати далі

Поточні тенденції в економіці (станом на початок серпня)

Найбільшими ризиками для української економіки залишаються пандемія коронавірусу та політична ситуація, яка може вплинути на макроекономічну стабільність, що напряму пов’язана з результативністю співпраці з МВФ.

Читати далі