А що для вас означає Державний прапор України?

До війни державний прапор для мене був не більше ніж символом моєї країни. Війна перевернула все. Тому, що ми раніше не зовсім розуміли, нас дуже швидко навчила війна… Пропоную усім друзям прийти на Майдан 23 серпня о 18:00 та віддати шану нашому прапору. Без державних символів не буває країн. Не будемо їх цінити, не встигнем озирнутись, як загубимо Україну!

Читати далі

АМКУ відкрив справу проти групи компаній ROSHEN

Корпорацію “Рошен” звинувачують у тому, що вона не купує сировину у країні-агресорі, через що Дружківська кондфабрика вважає себе, прости, Господи, потерпілою лише через те, що менеджмент фабрики не спромігся після початку війни та санкцій проти росії знайти собі постачальника або з України, або з нормальних країн, а не з-за поребрику. Не зважаючи на це, продукція компанії не стане гіршою, і на зарплатні порохоботів це ніяк не відобразиться.

Читати далі

Лише рішення Путіна здійснити злочин привело до злочину (фото)

Генпрокуратура України надала остаточний висновок: єдина причина Іловайської трагедії – ПРЯМЕ ВТОРГНЕННЯ ВІЙСЬК РФ. Черговий міф про “зраду” Порошенка розвіяно. Справу передано до Гааги. Чи вистачить мужності та сили всім, хто спекулював на цій страшній темі, звинувачував в ній українське військове керівництво, вибачитися, визнати, що вони керувалися передвиборчим піаром і найогиднішими способами оббріхування опонентів? Вічна пам’ять Героям, які загинули під Іловайськом. Не забудемо. Не простимо ваших вбивць. Ворог – в Кремлі.

Читати далі

Корабельно-катерний склад Маріупольського загону Морської охорони провів практичні стрільби

Екіпажі катерів Морської охорони, у складі тактичної групи, що виконує завдання в зоні проведення операції Об’єднаних Сил, виконали вправи стрільб з автомата і кулемета з борту катера по дрейфуючій цілі.

Читати далі

В Житомирі відбувся Korolev Аvia Fest

В аеропорту Житомир» пройшов фестиваль імені С П Корольова. Відвідувачі побачили виставку музейних експонатів Житомирського музею космонавтики та Житомирського військового інституту. В програмі фестивалю також був статичний та динамічний показ авіаційної техніки: проліт пари вертольотів Мі-8; проліт літака Л-39; проліт пари літаків Су – 27

Читати далі

Іловайськ і офіс Венедіктової

Напередодні 6-ї річниці трагедії під Іловайськом зелена влада вкотре розписалася, що противники п’ятого президента Петра Порошенка українців цинічно і нахабно дурили і саме на цій брехні зелені стали владою. Офіс Генерального прокурора (тобто – Ірини Венедіктової) зробив заяву про причини і винуватців трагедії під Іловайськом.

Читати далі