Петро Порошенко – гість телемарафону трьох українських телеканалів до Дня Незалежності (відео)

Під час телемарафону, присвяченого Дню Незалежності, в ефірі телеканалів «Прямий», «Еспресо» і «5 канал» п’ятий Президент України, лідер партії “Європейська Солідарність” Петро Порошенко дав велике інтерв’ю щодо останніх подій та ситуації в країні.

Читати далі

У Києві пройшов багатотисячний Марш «З Незалежністю не жартують!» (фото, відео)

«”Усєх бамбіть” не треба. Але наступного року у день тридцятої річниці Незалежності має бути великий військовий парад. З технікою, з авіацією, з найкращими в світі воїнами, з ветеранами, з добровольцями. Не зробить влада сама – ми придумаємо, як її примусити. Бо дехто в армії не служив, а в армії кажуть: “Не можеш – навчимо, не хочеш – заставимо”. Попри наміри зовнішніх ворогів, попри слабкодухість внутрішніх зрадників з п’ятої колони, попри кричуще невігластво та безпросвітний дилетантизм теперішньої влади я хочу вас запевнив ти – все у нас точно буде добре! Слава Україні!», – наголосив п’ятий Президент України, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко під час своєї промови на Європейській площі.

Читати далі

Зі Святом тебе, рідна та єдина!

Це свято тих, хто любить Україну не формально, а реально, хто не сприймає її з точки зору споживацького відношення чи донорства. Це свято тих, хто ставиться до України як до своєї дитини. Відповідально і оберігаючи її. Це свято тих, хто не експериментує зі своїми дітьми і зі своєю державою, залишаючи дітей клоуну, який навчиться. Це свято тих, хто не ставить на шальки терезів існування держави взамін за те, щоб погладити свої брехливі стереотипи про бариг. Це свято тих, хто своїми діями показав, що любить цю державу. Це свято всіх вас, у кого Україна в серці! Зі Святом, рідні!

Читати далі

За що американці люблять Україну

У своєму прагненні досягти західних цінностей українці часто применшують свою цінність і не помічають власних переваг. Однак варто пам’ятати, наскільки Україна щира й гостинна, а її народ – сильний і талановитий. У цьому переконують троє американців, які, не маючи українського коріння, кажуть, що закохались в Україну і навіть вважають її другою Батьківщиною.

Читати далі

Петро Порошенко на День Незалежності вшановував українських воїнів біля Зали Пам’яті

Саме на цьому святому місці, у Залі Пам‘яті Міністерства оборони, мають починатися усі святкові заходи до Дня Незалежності України. Саме тут ми згадуємо про українських героїв, які віддали свої життя, щоб Україна відбулася як держава, і ця незалежність мала можливість існувати.

Читати далі