Щодо закликів про єднання опозиційних сил

Немає ніяких опозиційних патріотичних політичних сил. Точніше є ЄС, є 1-2 маленькі партії, які можуть підпадати під це визначення, і є зелена пліснява, яка відверто служить владі та кремлю всіма своїми діями. Всі ілюзії про наявність опозиційних патріотичних сил в тому широкому форматі основані на участі їх представників на Майдані та в АТО і не мають нічого спільного з фактом на сьогодні. Тому, панове з ЄС і та невелика кількість політиків-патріотів, знайдіть в собі сили об’єднатись навколо найбільшої опозиційної парламентської сили. А не можете – створіть свою сильну патріотичну опозицію, об’єднайтесь шляхом створення тимчасового блоку зі спільною метою з рівними можливостями і з наявністю лідерів, яких не будуть банити мамкіни хейтери в прострілених броніках.

Читати далі

Не устала ли от нас Вселенная?..

Есть у нашего политического менталитета одна очень нехорошая черта. И это не эгоцентризм, не эскапизм и даже не провинциальность и общая аполитичность. Я сейчас про анархизм как неповторимую черту украинского характера. Каждые сто лет Вселенная даёт нам шанс. Каждые сто лет мы начинаем визвольні змагання. Потом все срутся, потому что к гетьману многА вАпросов и свинарчуки. Потом мы теряем шанс и садимся співати сумних пісень. Будет ли у нас ещё шанс? Независимость-то у нас, вроде, пока есть (хотя в ближайшей перспективе это не точно), но вот что с ней делать? И заслужили ли мы ее на самом деле?

Читати далі

SHARP`s REVIEW – 26.08.2020

«В случае моей победы на выборах Украина получит летальное вооружение», – Байден. А зачем оно нам? Нынешней Украине сейчас больше к лицу зайчик с колокольчиком и Сердючка с эбонитовой палочкой. Пусть оружие пока полежит в США. До прихода того, кто умеет быть, а не казаться. Кстати, о том, кто умеет быть. Порох, наконец, перестал либеральничать с “оппонентами” и попёр танком. Яныка Москва презирала, над Зе смеётся, Пороха продолжает ненавидеть. Вокруг него и объединяйтесь. Найдёте лидера более авторитетного, свистните. Но пока таковых на горизонте не вижу.

Читати далі

Все добре тільки у Президента та його друзів

Ось що насправді доцільно обговорювати, а не безнадійного Зеленського з його гоп-командою. Перше півріччя продемонструвало наслідки бездарної роботи Уряду, які були поглиблені пандемією коронавірусу. За даними Держкомстату за січень-червень 2020 р. кількість збиткових підприємств збільшилась на 11,7%. У зазначений період фінансовий результат до оподаткування великих та середніх підприємств становив 29,2 млрд грн прибутку, що на 86,6% менше у порівнянні з аналогічним періодом попереднього року. Промислове виробництво у січні-липні 2020 року у порівнянні з аналогічним періодом 2019 року впало на 7,7%.

Читати далі

ГО Справа Громад: Ніхто не має монополії на свято Незалежності

Ми глибоко переконані, що такі заходи, як Марш у День Незалежності України, повинні об’єднувати, а не роз’єднувати українців. Саме так все і було до вечора 25 серпня. Однак, не всі змогли утриматися від емоційних та необдуманих заяв. Ми готові знову окреслити нашу позицію, яка не змінювалася впродовж підготовки до Маршу, і прояснити деякі моменти, які мимоволі чи зумисно були спотворені в процесі обговорення у мережах. Зі свого боку ми зробимо усе від нас залежне для збереження позитивної взаємодії, конструктивності та злагоди з усіма патріотичними силами України. Слава Україні!

Читати далі

Якої ще України тобі не вистачає, Європо?

Поганому актору, всім відомо, що заважає. А Зеленському виконувати вимоги щодо асоціації з Євросоюзом “заважає” сам Євросоюз. Зеленський провалив зовнішню політику, Україна втрачає суб’єктність, а мету входження в європейську спільноту підмінили вимогами, з яких дипломати відверто сміються.

Читати далі

Ідіократія рулить

З усіх можливих рішень у боротьбі з Ковід-19 Кабмін традиційно обрав найбільш ідіотське: закрити країну на в‘їзд для іноземців. Закатаємо коронавірус в асфальт «Великим крадівництвом», а що не закатаємо – дотиснем залізною завісою. Фонд по боротьбі з пандемією вже розтягли на все, окрім боротьби з пандемією. Президент і його братва регулярно і безкарно порушують карантин, чим дають приклад всім іншим. Але, виявляться, іноземці винні.

Читати далі

Уряд подовжив адаптивний карантин та обмежує в’їзд іноземців на територію України

Адаптивний карантин в Україні подовжено до 31 жовтня. Таке рішення Кабінет Міністрів ухвалив сьогодні, 26 серпня. Міністр охорони здоров’я Максим Степанов зауважив, що документ передбачає посилення низки обмежувальних заходів. З метою недопущення розповсюдження на території України другої хвилі гострої респіраторної хвороби СОVID-19 Кабмін України підтримав обмеження в’їзду іноземцям на територію держави з 00:00 год 29 серпня по 00:00 год 28 вересня. Про це повідомив міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

Читати далі

Сытник в кустах, мяч на поле Нацбанка

Можно поздравить главу Нацбанка Украины Кирилла Шевченко с передачей ему эстафеты от Артема Сытника. Позиция Офиса понятна – бабки выплатить Суркам. Позиция Вовка понятна – бабки нужно выплатить Вовку и Суркам. Позиция Минюста и исполнителей понятна – бабки нужно выплатить Суркам. Публично все указанные люди могут говорить что угодно, но там всем занесли, так что пофиг. Все возможные союзники спрыгнули, и теперь этот локомотив несется на Вас, Кирилл Евгеньевич. Вам надо будет либо поставить подпись, либо расстроить Владимира Александровича. Ну или найти способ шмыгануть в кусты.

Читати далі

Мир на Донбасі настане лише тоді, коли Росія піде геть — Павленко

Вибори на окупованих територіях Донбасу можливі лише за умови, якщо Росія забере звідти своїх найманців, поверне Україні заручників і контроль над цими територіями.
Про це у коментарі журналістам заявив народний депутат фракції “Європейська Солідарність” Ростислав Павленко

Читати далі

Чи відбудеться українське «економічне диво»?

Дуже характерним є те, що періоди повернення України в бік незалежності від Москви супроводжувались: укріпленням законності, зменшенням корупції, оздоровленням економіки та економічним зростанням, що відображалося в об’єктивних економічних показниках. Отже, ми не матимемо значного економічного зростання без забезпечення повноцінної незалежності від москви і, як наслідок, політичної стабільності та законності. Тому що кремль завжди підтримував і буде підтримувати в Україні політичну нестабільність, популізм, корупцію, анархію.

Читати далі

Символи мають значення (фото)

Перше, що роблять іноземні загарбники, які вриваються на захоплену територію, – вони грабують і вбивають місцеве населення. Наступними знищуються історичні пам’ятники і знакові будівлі, які мають особливе значення для автохтонних мешканців. Після цього встановлюються пам’ятники, які мають на меті переписати історичну пам’ять окупованого народу. Тому добре, що в центрі Києва розвивається синьо-жовтий стяг і біля нього фотографуються маса людей і особливо молоді. Вони вже точно не сплутають свій прапор з прапором окупантів. А кривий тризуб буде і над Спаською баштою Кремля. Обов’язково!

Читати далі

Побудка с утренним Орком. 26.08.2020

Вчера день был насыщенный новостями. Не то что позавчера. Позавчера новостей было мало. Но здоровые, падлы. Вчера новостей было много, но мелкие. По три. А позавчера крупные, но по пять. Ну, вы поняли.

Читати далі

Я розділяю

Почитавши одностайне ниття ЗЕботів на тему «Зеленський об’єднує країну», я раптом зловив себе на думці, що я ж усе життя займаюся тим, що розділяю людей. Я дуже гарно знаю, всі оці просторікування про об’єднання та проти «тих, хто роз’єднує» – це таке саме лицемірство, як і обіцянка побудувати суспільство рівних можливостей. Не можна творити чогось ідеального в суспільстві людей, бо сама людина не ідеальна. Людство існує тому, що воно різне. Я точно знаю, аби країна розвивалася, з маси мусять вибиватися кращі. В тому числі з маси політсил. Кращі вестимуть країну до розвитку. Якщо це називається «розділяти», то так. Я розділяю.

Читати далі

Если бы Омск был не под Путиным и не в составе РФ

Навального убивали не только агенты кейджиби, которые пипеткой ему фосфорорганику в чай брызгали. Его убивали и обычные врачи обычной омской клиники. Его убивала вся эта путинская шваль, которой поросло все российское государство. Когда Навальный придет в себя ему придется жить с последствиями отравления, и если от самого отравления он спастись не мог, то тяжесть последствий отравления находится в прямой зависимости от собственной позиции Навального. И в прямой зависимости от размеров России. Вот что хотели передать граждане Украины Навальному и его единомышленникам по словам про “не бутерброд”.

Читати далі