Потисніть віртуально руку Петру Олексійовичу

Нам можуть не подобатися кандидати, ми незадоволені партіями чи програмами, але кожен українець у глибині душі знає. Якщо йому вперіщить вожжа під хвіст, він знайде спосіб зайти у виборчий процес. Хоч самострілом, хоч від партії, вгативши на це повно часу і сил, але він може бути кандидатом. І у якості кандидата творитиме що завгодно, говоритиме що схоче, і при цьому ночуватиме у себе вдома. І йому не принесуть пальці власних дітей у коробочці.

Читати далі

Пепел меховых шапок стучит в их сердца

Поскольку партия «Родина» всегда была за то, чтобы не было богатых, а не за то, чтобы не было бедных, то мощный толчок развитию IT-индустрии в Украине собираются дать, увеличив налоги. В 8 раз. Охамевшие от безнаказанности мажоры-айтишники должны быть немедленно обложены налогом, данью, податью и матом! Так что с целью развития отрасли индустрии, надо им увеличить налоги в восемь раз. Никто уезжать, конечно, не будет. Просто в чёрную снова уйдут, и всё. И привет бюджету, наполняйте его меховыми шапками и мохеровымии колготами с начёсом.

Читати далі

Звернення Петра Порошенка щодо ситуації в Білорусі (відео)

«Білоруській владі необхідно негайно припинити насильство проти своїх громадян, звільнити політичних в’язнів та мирних протестувальників і припинити переслідування політичних опонентів, забезпечити інклюзивний та відкритий діалог влади з білоруським суспільством. Поважати право на свободу ЗМІ та думки, як і безперешкодного доступу до всесвітньої мережі Інтернет, оголосити про проведення дострокових президентських виборів у Білорусі з широким залученням БДІПЛ/ОБСЄ та Ради Європи, представників провідних міжнародних організацій і структур» – заявив П’ятий Президент України Петро Порошенко.

Читати далі

Зарплатня порохобота

«Я отримував зарплатню “бджілками”». «А я – “Червоним маком”!» Порохоботи у мережі діляться сокровенним – в кого який був “пайок” 🙂 Особисто я у якості “пайка” отримувала багато чого. Можливо, навіть побільше інших. А можливо й менше. Але мені вистачало. А зараз… Ну що ж, зараз я просто працюю у борг. Який мені обов’язкового повернуть, як тільки справжній Президент повернеться, і нарешті закінчиться ця зелена мара.

Читати далі

Жыве Беларусь!

Біларусь ніколи вже не буде колишньою. У ці дні в країні народжується нове громадянське суспільство, яке винесе на поверхню нових лідерів. Білоруси зараз б’ються не проти Лукашенка, а за свою незалежність. Навіть якщо Лука переможе, все буде недаремно. Бо протестами біларуси зараз здобувають токсичність для імперії. Запобіжник від анексії. Підтримайте наших біларуських братів! Їм зараз тяжче, ніж було нам. Приймыть будь-який результат їхньої боротьби із вдячністю, гордістю за них і глибокою шаною героям-біларусам. Жыве Беларусь!

Читати далі