Хроника одного президента

Фактическое вскрытие российской “группы влияния” в ОПУУ привело к тому, что Россия решила довести до полномасштабного кризиса ситуацию для Зеленского.

Читати далі

Наступ на Українську Армію – нова державна політика (відео)

Вчора екс-нардеп та герой російсько-української війни, командир роти добробату “Айдар” Ігор Лапін повідомив про вражаючу справу, яку провадить СБУ. Добровольців Айдара допитують у справі про “вбивство громадянина Росії”. Так сором’язливо називає цю подію наше СБУ (не ФСБ!!!). Ідеться про жорстокі бої під Луганським аеропортом. Допит Лапіна – поки що пробний камінь. А, може, психологічний прийом, коли на нас звалюється маса диких і жахливих новин, найскандальніші з яких потім відкликаються, а згодом у населення виникає комплекс утоми та звикання. Отоді вже зможуть розгулятися!

Читати далі

Чи встигнуть вони добити країну ще до кінця цього року?

САП і НАБУ увірвалися в київський офіс німецького Райффайзен Банку для проведення обшуку й затримання голови правління банку Олександра Писарука. Справа абсолютно дута й покликана виключно задовольнити певні побажання Коломойського. Олександр Писарук, який зараз опинився на вістрі атаки, після роботи в НБУ пройшов неймовірно прискіпливу перевірку й встиг попрацювати в МВФ. Саме заради цього він тоді й звільнився з НБУ. А МВФ брудних банкірів у свої органи не допускає.

Читати далі

Популізм шкідливий для вашого майбутнього

Те, що ЗЕкоманда заходилася пресувати «Прямий», обмежувати свободу слова, садити генерала Марченка (і це явно не межа), має просте пояснення. ЗЕкоманда втрачає рейтинг. Так, вся інша ЗЕкоманда втрачає рейтинг швидше ніж сам «бубочка», але факт є фактом. А попереду – зима і платіжки… Результат намагань підняти рейтинги через посадки і утиски відомий. Тих, кого хочуть звабити, – не зваблять, а тих, кого хотіли залякати, – озлоблять.

Читати далі

Вечірній брифінг пресцентру Об’єднаних сил 12.11.2019 (відео)

12 листопада 2019 р. збройні формування РФ 5 разів порушили режим припинення вогню. Впродовж поточної доби поранень внаслідок підриву на невідомому вибуховому пристрої зазнали два військовослужбовці Об’єднаних сил. 11 листопада збройні формування РФ та її найманці 16 разів порушили режим припинення вогню. Минулої доби, внаслідок обстрілів, поранення отримав один військовослужбовець Об’єднаних сил.

Читати далі

Вова, помни, путь в Казахстан пролегает над Ростовом

«Зеленский дал согласие на встречу с Путиным в Казахстане», – Назарбаев. Владимирсанычу пора понять, что в хитрой схеме Кремля он всего лишь промежуточный этап между государственником Порошенко и гауляйтером Медведчуком. Иногда нужно уметь ждать, а не добровольно бросаться в пасть пока ещё сильному медведю – не стоит доставлять удовольствие “уставшим от войны” спокойно отдыхать в оккупации.

Читати далі

Верочка. Конец 2015 года, зима. Подполковник Марченко

Дима: На что вы меня подписываете? Что хоть делать-то?
Верочка: То, что ты умеешь лучше всего, Дима. Воевать. На другом фронте, более мерзком, более денежном, а значит, более опасном. Давай, с Богом. Не-не, “а-пэ-эс” тут оставь, я за ним присмотрю. Давай, дорогой, с Богом.

Читати далі

Господь завещал не бояться и не ныть

Нам всем хочется мира, благоденствия, уюта, тихой радости и на морько. Чтобы всегда было у кого спрятаться в кожушке за пазухой и, скрестив руки на груди, отвечать на любые неприятности: «А я в домике!» Но, понимаете, Господь еще и сказал нам, что Царствие Небесное, как и домик, нужно добывать в поте лица, ибо мир во зле. Бог обязательно помогает тем, кто идет, трудится, не боится, не срется с ближним и не ноет. Вера таких людей актуализируется и действует, переставляет горы и, рано или поздно, топит в термосе всех своих противников.

Читати далі

Выращиваем очередное поколение терпил и конформистов

Украина годами выращивала поколение терпил и конформистов. Косарей от армии, приходящих за военным билетом после того, как их уже не могли призвать на срочку. В вышку с военной кафедрой шли, чтобы никогда не попасть в армию. Нормально было хотеть идти в бизнес, а не в Гондурас или школу милиции. Так что 300 с копейками тысяч УБД – это еще неплохо. И сейчас беги в Герцлию, беги в Москву, коси, пускай кровь из носа и мочу по ноге, не являйся по повестке – тогда будешь молодец. Иначе будешь социально опасным, как Марченко. Что же, мы вас слышим. Достаточно хорошо.

Читати далі