Это будут прекрасные две недели…

Мы не увидим разбившейся и упавшей Украины, братик, потому что в этот момент мы будем или в Желтых Водах, в третьем отряде, с такими же пацанами сдыхать на проволоке, или в посадке под Черкассами забивать последнюю… нет, крайнюю… нет, всё-таки последнюю ленту. Расслабься. Забей. Вдохни-и-выдохни. Мы не доживём до этого, просто потому что не успеем. Не захотим. Они, сепары или россияне, или придут, или нет. Если придут – встретим, нас больше, мы быстрее и лучше знаем наши города. Их ждёт много сюрпризов.

Читати далі

Так кому выгодна война в Украине?

Получается, что война продолжается исключительно потому, что на ней кто-то зарабатывает в Украине? Но уж никак не из-за того, что войну полностью спонсирует Москва? Как финансово, так информационно и морально. Война в Украине – прекрасный полигон для россии. Где ещё можно обкатать новинки своего военпрома? Где ещё можно прогнать своих военных через боевые «учения» в противостоянии с регулярной армией. Пан Ермак это не знает? Делает вид, что не знает? Или сказали, не говорить об этом? А, зелёные капитулянты-уклонисты?

Читати далі

Петро Порошенко в Канаді. День третій (фото, відео)

Під час візиту до Канади п’ятий Президент України Петро Порошенко прямо в аеропорту поспілкувався з українською громадою Едмонтона, зустрівся з Прем’єр-міністром провінції Альберта Джейсоном Кенні та взяв участь у жалобній церемонії біля першого у світі пам’ятника померлим від голоду «Розірване кільце життя» у канадському місті Едмонтон.

Читати далі

Об идеологии, слугах и двуглавой курице

Это не системный пост, а предварительные наброски – просьба не акцентировать внимание на фамилях. Просто нынешняя власть катится в пропасть, и нужно формировать колонну тех, кто её подхватит из слабеющих рук. До марта этот проект вряд ли будет реализован, но вот до следующих выборов – очень даже. Утопия? Готов обсуждать и участвовать. Финансирование? Это главный вопрос, который нужно прорабатывать отдельно. “Грязных” денег быть не должно – ни одна благородная цель не должна оправдываться сомнительными вливаниями.

Читати далі

Канал для «розпилу»

Міністр культури, молоді та спорту Володимир Бородянський заявив, що протягом трьох місяців стане можливою доставка телесигналу на тимчасово окуповані території Донбасу. На окуповані території працюватиме український канал на базі іномовлення UA TV. Моя думка така, вся ідея з цим каналом – це одна грандіозна операція з пиляння бюджету від початку і до кінця. Чому я так вважаю?

Читати далі

Путинская крыша украинского игорного бизнеса

История о том, как российские авторитеты решили крышевать украинский игорный бизнес в интересах Путина. Это длинный рассказ, и тут не только при игорку, но и про державну безпеку. Давид Георгиевич Арахамия и Владимир Александрович Зеленский, а зачем у вас за игорку отвечает холуй путинского бандита?

Читати далі

Вечірній брифінг пресцентру Об’єднаних сил 25.11.2019 (фото, відео, мапа)

25 листопада 2019 р. збройні формування РФ 5 разів порушили режим припинення вогню. 24 листопада збройні формування РФ 7 разів порушили режим припинення вогню. 24 та 25 листопада втрат внаслідок обстрілів серед особового складу Об’єднаних сил не було. Близько 12:00 у місті Мар’їнка, в результаті вогню збройних формувань РФ по цьому населеному пункту, було поранено цивільну особу. За оцінками лікарів, стан пораненої стабільний.

Читати далі

Ви хотіли війну – ви отримаєте війну, або А судді хто? (відео)

Це, мабуть, буде найскандальніший випуск СОКИРА ШОУ. Ми знайшли (і це вартувало нам грошей та нервів) докази того, що керівник ДБР Роман Труба та суддя Печерського суду Білоцерківець, який посадив в тюрму генерала Марченка, ходять у один і той самий бордель, які, як ми чули, заборонені законом (хоча й дарма). І ми робимо із цього деякі висновки. Далекоглядні.

Читати далі

24 листопада о 18:00 російські окупанти обстріляли позиції ОС та дачний масив біля Березового (відео)

Внаслідок обстрілу загорілася суха трава. Сильний вітер призвів до швидкого поширення пожежі, яка перекинулась на розташований неподалік дачний виселок. Наразі майже вщент вигоріли 6 будівель. Військовослужбовцям Об’єднаних сил вдалося оперативно евакуювати цивільне населення, зараз тривають заходи з локалізації пожежі. За інформацією з місця події – близько 23:00 пожежу локалізовано, постраждалих немає.

Читати далі