Вечірній брифінг пресцентру Об’єднаних сил 27.11.2019 (мапи)

27 листопада 2019 р. збройні формування РФ 4 рази порушили режим припинення вогню. Поточної доби бойову травму внаслідок обстрілів отримав один військовослужбовець Об’єднаних сил. 26 листопада збройні формування РФ 12 разів порушили режим припинення вогню. Упродовж минулої доби втрат внаслідок обстрілів серед військовослужбовців зі складу Об’єднаних сил не було.

Читати далі

Найбільший «злочинець» та «загроза» для держави

Ворогом виявилась Софія Федина. Для них вже немає агресії, російського ворога, немає терористів ДНР/ЛНР. З ними треба домовлятися та «вести діалог». Правоохоронні органи хочуть закрити рота всім, хто має іншу думку. В країні дійсно почала працювати каральна машина проти опозиції та інакодумства. Порошенко, Федина, українські військові, волонтери. Наразі кожен українець, хто має іншу позицію, хто проти капітуляції, може потрапити під переслідування. Сьогодні влада перейшла ще одну червоні лінію.

Читати далі

«Нафтогаз» виграв апеляцію по першій скарзі «Газпрому» на рішення Стокгольмського арбітражу

Згідно з рішенням Арбітражу Газпром має компенсувати Нафтогазу витрати на судовий процес у розмірі 1 021 774,26 євро та 1 650 000 грн, з яких 1 000 000 юридичні витрати, і платити відсотки на ці дві вищезазначені суми з моменту винесення рішення суду і до моменту здійснення оплати. Рішення суду не може буде оскаржено по суті.

Читати далі

Укрзалізниця скасувала скандальний тендер на закупівлю російського вугілля

Йдеться про закупівлю 2,9 тис. тонн вугілля марки ДГ для потреб в забезпеченні вугіллям пасажирських поїздів на 2020 рік. Наразі жодних договорів на постачання не укладено. «Тендер скасований. Буде проведено службове розслідування, щодо підготовки тендерної процедури. Я вдячний представникам ЗМІ за привернення уваги до цієї закупівлі», — наголосив очільник компанії Євген Кравцов.

Читати далі

Идет ли война между Зеленским и Коломойским?

Все чаще звучит тема «Война Зеленского с Коломойским». Или «противостояние», или «конфликт». Самым первым признаком такого конфликта будет изменение редакционной политики 1+1. Но поскольку тема набирает обороты, можно поговорить шире. Итак. Конфликт или даже война Зеленского с Коломойским. Насколько это актуально? Каковы ресурсы сторон для такой войны?

Читати далі

МВФ поїхав. Що далі?

Місія МВФ не грюкнула дверима, а лишила маленьку шпарину за спиною з обіцянкою повернутися. Ця обіцянка – морквина перед носом Зеленського, яка, по ідеї, має утримати його від різких кроків з «ПриватБанком». Вона ніби натякає: дивись, яка висить, солодка та бажана. А на її місці може висіти один бородатий аферист міжнародного масштабу. І навіть для його ляльок місце залишиться.

Читати далі

Путін може тепер купити Україну. За знижку

Міністр заявляє, що знижку на російський газ направлять на субсидії. Це навіть не торгівля на крові. Це зрада. Пам’яті загиблих. України. Відкриття українського енергоринку росіянам – це зрада чи перемога, торгівля на крові чи турбота про зубожілих і субсидіантів, це краще чи гірше ніж ліпецкаяфабріка, це тягне на заяву в ДБР про державну зраду, зловживання службовими обов’язками чи на орден за мір во всьом міре?

Читати далі

Кто звонил Путину? Президент Украины? Точно?!

Шестой год война. Оккупирован Крым и часть Донбасса. Погибли тысячи военных и больше десяти тысяч гражданских. Миллионы беженцев покинули свои дома. Президент Украины звонит руководителю страны-агрессора. Обсудить освобождение Россией пленных? Обсудить вывод российских войск? Обсудить репарации за оккупацию? Не-а. Они обсуждали корабли и газ. Корабли, которые Россия должна была вернуть в целости и сохранности по решению Арбитража. Газ, который из года в год является проклятием нашей страны.

Читати далі

Дух захватывает от такой карьеры

Вместо Богдана Яременко на место главы комитета ВР по вопросам внешней политики претендует Елизавета Ясько – об этом она написала длиннющий пост с кучей заумных обоснований. “Слуги” почесали репу и перестраховки ради дарят этот комитет женщине, резонно посчитав, что вызывать проституток на рабочем месте она не станет. Впрочем, всё ложится в канву действий нынешней власти: патриотку Софию Федыну – на нары, любительницу московских утех – под софиты бродячего ЗЕ-цирка.

Читати далі

Что же не так с прекрасным курсом доллара по 24?

Наверное, вы уже заметили, что блогеры на подсосе сегодня массово публикуют посты о прекрасном курсе доллара. Методичка не новая, но рейтинг падает, и надо срочно поднимать процент жиров у масле. Разве это не замечательно на фоне страшилок Порошенко о долларе по 100? Не прекрасно. И вот почему.

Читати далі

Про экономику РФ и то, как мы должны от нее отличаться

Все, что я описываю, – чистые потери для экономики РФ. Итого – экономика слабая, не может конкурировать. РФ производит товары с низкой добавленной стоимостью, да еще и делает это дорого. Доходы бюджета растут все слабее и слабее. И вот мы доходим до того, что в ближайшем времени бюджет РФ уже не будет “в плюсе”. Какой вывод должна из этого сделать Украина? Мы должны делать все с точностью наоборот!

Читати далі