Ушльопки йдуть знайомитися з ДБР

Те, що вони нас бояться – це їх особисті тарганячі проблеми. Інша справа, що внаслідок їх страхів, на нас будуть намагатися тиснути та ізолювати. Поодинці. Якщо ми не надамо опір в поки ще поодиноких випадках, це стане тенденцією. 2 грудня об 11:00 ми прийдемо разом з Марусею на допит в ДБР, на Симона Петлюри, 15. Просто, почекаємо внизу подругу, ага. Можливо, ми навіть будемо в балаклавах. Ви ж приходите до нас в балаклавах? Не як до тих, хто воював за вас або разом з вами. А як до злочинців. І не соромитеся цього. Борг вимагає сплати. Приходь. Чекаємо тебе.

Читати далі

Лютые новости – 30.11.2019

Гончарук говорит, что они поскребли по сусекам и собрали 500 млн, чтобы закрыть дыры в Фонде страхования и выплатить зарплаты учителям и врачам, которые по 3 месяца не получали свои кровные. Еще раз спрашиваю. Где деньги, которые перестал воровать Порошенко? Создается впечатление, что он как раз докладывал свои в бюджет, ведь проблем в соцстраховании не было и задержек по зарплате. Другого объяснения нет.

Читати далі

Вечірній брифінг пресцентру Об’єднаних сил 30.11.2019 (мапа)

30 листопада 2019 р. збройні формування РФ 1 раз порушили режим припинення вогню. Втрат внаслідок обстрілу серед особового складу Об’єднаних сил не було. 29 листопада збройні формування РФ 7 разів порушили режим припинення вогню. Упродовж минулої доби внаслідок обстрілів загинув один військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил.

Читати далі

Или лыжи не едут. Или Печерский суд…

На первом фото – Сергей Почтаренко, десантник. Начал войну в качестве командира разведроты 79-й бригады, потом командир батальона “Феникс”, потом переехал в Киев и начал работать в ГУРСМО (пираты Дмитрия Марченко), занимаясь реформой вещевого обеспечения ВСУ. На второй фотографии некто Альперин, которого в СМИ называют “королем контрабанды”. Он не был в АТО, не командовал десантниками, не забирал тела своих погибших побратимов, не реформировал армию. У этого человека “коррупционные статьи”. Вчера его арестовали, назначив сумму залога меньше, чем Почтаренко.

Читати далі

Гончарук обіцяє дороги

За Омеляном, у 2020 р. його міністерство планувало відновити 10 тисяч км доріг проти 4 тисяч км, які Гончарук вже подає за перемогу. Коментарі зайві. Певно, от тому Гончарук уже заговорив про корупцію, від якої всі біди. Бо знає – і обіцяних 4000, швидше за все, він не зробить. Хоча в чомусь він правий. Там, де керувати беруться дилетанти, корупція заводиться просто від бруду.

Читати далі

Мой виварий. Вадик Слюсарев

За каждой новой креатурой от власти в области обнаруживаются слюсаревские уши. И за новым губернатором, и за новым прокурором области, и вообще за мажоритарной сеткой от Слуги Народа в Харьковской области. По данным многочисленных журналистских расследований, именно Слюсарев ее курировал. И продолжает это делать. Многие СМИ нашего резвого дядьку называли королем границы и контрабаса. А граница и контрабас — это всегда связи с той стороны. Без этого схема не работает. Та сторона в данном случае — Россия, с которой мы воюем шестой год.

Читати далі

Апеляційний суд зняв арешт з майна «Кузні на Рибальському»

Своїм рішенням Апеляційний суд відмовив Державному бюро розслідувань в арешті нерухомості та скасував попереднє рішення. Апеляційний суд дійшов висновку, що рішення Печерського суду було необґрунтованим, а клопотання ДБР про арешт майна було прийнято з порушенням вимог Кримінального процесуального кодексу. На момент продажу кіпрській компанії Еwins Lімітеd Сергія Тігіпка у листопаді 2018 року, фонду Прайм Ессетс Капітал Петра Порошенка належало 73,9% акцій, фонду ВІК Ігоря Кононенка належало 20,13% акцій.

Читати далі

Обзор дезинформации пропагандистских СМИ – 29.11.2019

Регулярный обзор дезинформации с примерами прокремлевской пропаганды, распространенной в европейских странах. Тема выпуска: «Чего вы боитесь?».

Читати далі

Дан наказ комусь у НАТО, нам на іншу сторону…

Саміт НАТО відбудеться за участі президента Грузії Саломе Зурабішвілі. Зеленський мав там теж брати участь. Нашому доріженька стелиться у протилежний бік. Навіть, якщо географічно це до Парижа, то сутнісно до Москви. Грузія на Саміті НАТО буде дуже активно домовлятися про конкретну дату вступу в Альянс для отримання гарантій від повторення російської агресії. Зеленський у цей час шукатиме гарантій у Путіна…

Читати далі