Про сліпий траст, експансію і зоопарк. Що відбувається з флагманським бізнесом Порошенка

Президент корпорації Roshen В’ячеслав Москалевський вперше після президентських виборів зустрівся з журналістами і розповів про розвиток бізнесу, власників корпорації, зоопарку Рошен і про ковзанку біля офіса . НВ Бізнес вибрав 7 головних тез із зустрічі.

Читати далі

Газпром пропонує «обнулення» українських претензій на $22 млрд… через ЗМІ

«Для Нафтогазу продовження транзиту російського газу є стратегічним завданням. Але на цю проблему треба дивитись з точки зору сухих цифр та фактів. Ми готові до конструктивного співробітництва заради продовження транзиту, але будемо й надалі наполегливо та ефективно захищати як національні інтереси, так і інтереси Нафтогазу», – Андрій Коболєв.

Читати далі

Мы окружены. Можем наступать в любом направлении

Каждое утро после молитвы я просматриваю новости. Ну так уж сложилось за много лет. Мы живем в состоянии войны, и когда ты ежедневно читаешь сводки с фронта, получаешь в вайбер сообщения от друзей, ты можешь себе нарисовать более-менее реальную картину происходящего. Второй фронт, информационный, был Россией открыт против нас всегда. С приходом к власти Зеленского против Украины открылся третий фронт: жадности, тупости и непрофессионализма. Поэтому в последнее время приходится читать сводки и с этого фронта. Вот что увидел сегодня утром.

Читати далі

Непосильная ноша ответственности

То там, то сям, как шило через рогожу, вылазит информация, что Голобородько очень устал. Жутко устал. До икоты. Правда, не совсем понятно, почему так быстро и, собственно, от чего? Сейчас же не страшное лето 2014-го и горячая зима 2015, когда каждый день мог быть последним в истории Украины. Тут же тебе страну передали на блюдечке. Но он, блин, уже устал, несколько раз успев отдохнуть за эти полгода. То солнечная Турция, то приветливая Одесса…

Читати далі

Вечірній брифінг пресцентру Об’єднаних сил 05.11.2019

5 листопада 2019 р. збройні формування РФ та її найманці 3 рази порушили режим припинення вогню. Впродовж поточної доби втрат внаслідок обстрілів серед особового складу Об’єднаних сил немає. 4 листопада збройні формування РФ та її найманці 20 разів порушили режим припинення вогню. Минулої доби втрат внаслідок обстрілів серед військовослужбовців Об’єднаних сил не зафіксовано. Українська сторона готується до розведення сил та засобів на ділянці №3 (Богданівка – Петрівське).

Читати далі

Фантазії на тему імпічменту

Володимир Зеленський дуже любить серіал “Слуга народу” і навіть свою перемогу він святкував саунд-треком з цього серіалу. А закінчується цей серіал чим? Правильно. Імпічментом того героя, якого він зараз грає. На цьому серіал і закінчується.

Читати далі

Быть немножечко гражданином, или Есть достоинство, нет времени

Достоинство – важнейший ресурс. Даже более ценный, чем нефть: есть яркие примеры стран, в которых нефти – хоть утопись, а с достоинством не сложилось. Именно достоинство дважды вытолкнуло миллионы из нас на Майдан, и сотни тысяч – на войну.

Читати далі

Сказка про рыцаря, пехотинца и принцессу

Когда дракон держит принцессу в высокой башне горного замка, то по канонам жанра всегда появляется рыцарь. Он прискачет на лошади по подъёмному мосту, будет долго биться с драконом и наконец весь израненный поразит того из последних сил. Спасет принцессу и припадёт к её устам долгим, но целомудренным поцелуем. Отрубит голову рептилии, увезёт принцессу в королевство её отца, где смиренно попросит её руки. Пехотинец всё делает не так.

Читати далі

Країна почала економити на своєму війську

2 листопада поточного року відбулася подія, після якої можна сміливо казати, що ми повертаємося в часи до Революції Гідності. Рада нацбезпеки і оборони під керівництвом президента Зеленського встановила обсяг витрат на оборону України у 245 мільярдів грн. Для порівняння, 25 квітня цього ж року РНБО під керівництвом президента Порошенка затвердила Бюджетну декларацію, на підставі якої розроблявся проект бюджету на 2020 рік. Згідно декларації на оборону було заплановано 368 млрд грн., з яких на потреби ЗСУ – 210 млрд грн.

Читати далі