Заява партії ЄС: Справа проти генерала Марченка – спроба дискредитувати реформу в ЗСУ та деморалізувати армію

Дедалі частіше влада демонструє зневагу до українських воїнів, кидає за грати реальних захисників держави і відпускає на свободу діячів режиму Януковича. «Європейська Солідарність» готова надати генералу Марченку та його колегам усю необхідну правову допомогу у цій справі. Вважаємо цей прецедент надзвичайно небезпечним і закликаємо усі патріотичні сили, яким небайдужа подальша доля незалежності України, об’єднатися проти реваншу і капітуляції.

Читати далі

Вечірній брифінг пресцентру Об’єднаних сил 11.11.2019 (фото, відео)

11 листопада 2019 р. збройні формування РФ 7 разів порушили режим припинення вогню. Впродовж поточної доби поранень внаслідок обстрілів зазнав один військовослужбовець Об’єднаних сил. 10 листопада збройні формування РФ та її найманці 11 разів порушили режим припинення вогню. Минулої доби, внаслідок обстрілів, мінно-вибухові травми отримали чотири військовослужбовці Об’єднаних сил. Пошкоджено автомобіль. Загрози життю наших захисників немає.

Читати далі

Ми своїх не кидаємо!

Завтра дуже важливий день. У “справі Марченко” обиратимуть запобіжний захід ще для чотирьох громадян. Засідання вони перенесли на завтра на 12 годин. У надії, що на другий день нас буде менше, і все у них пройде гладко. Ми прийдемо і завтра. І нас буде більше. Чекаємо вас завтра об 11:30 під будівлею Печерського суду на Володимирській, 15. Потрібні репости та коментарі. Потрібен максимальний розголос.

Читати далі

Обзор дезинформации пропагандистских СМИ – 11.11.2019

Регулярный обзор дезинформации с примерами прокремлевской пропаганды, распространенной в европейских странах. Тема выпуска: «”Какнасчетизм” в своем наивысшем проявлении».

Читати далі

Сначала мы были воинствующим меньшинством. Теперь мы – ушлепки…

Героев судят за их подвиг. За спасение страны и наших жизней. Судят по абсолютно выдуманным поводам, притянутым за уши. Сегодня в Печерском суде судили не только генерала Марченко и его команду. Сегодня там осудили всех нас – всех, кому не была безразлична судьба Украины. Добровольцев, волонтёров, майдановцев. И живых, и погибших. Людей, спасавших Украину и украинцев взяли под стражу. И сейчас решается – кто будет жить, а кто станет пылью под каблуком. Решается и ваша жизнь.

Читати далі

Хроники разведения и люди, которые не попадут в кадр

Это родственники погибших и жители населенных пунктов на линии соприкосновения. Я не знаю, чем закончится “мирный план” нынешней власти. Знаю только, что против себя она настраивает людей, которые абсолютны в своих суждениях. Власть не хочет с ними разговаривать, она категорично им указывает, что им делать, и закрывает уши, когда те пытаются что-то сказать. Потому что такие люди не попадут в кадры фильма Зеленского. Они неугодны нынешней власти, власть опасается того, чтобы они попали в кадр. А я постараюсь, чтобы они были в кадре. Чтобы люди знали и их мнение.

Читати далі

О смене ориентации. Не сексуальной

Опять лихие люди обманули добрый и мудрый украинский, праволиберальный до мозга костей, народ. Народ же голосовал не за левацкие сказки про тарифы, не за обещания отнять и поделить. Оказывается, нарид делал ставку на либертарианство, а его нежданно-негаданно обманули. Причем на этот раз нож в псину воткнули не барыги, не олигархи. Набранная из народа, из парикмахеров, фермеров и безработных партия воткнула. Эти замечательные люди, соль земли, взяли и, ничтоже сумняшеся, сказали, что они теперь немного социалисты.

Читати далі

Слуги повністю відійшли від своїх передвиборчих обіцянок (відео)

Спроба провести важливу земельну форму без відповідної інформаційної роботи, без введення прозорого земельного кадастру і дешевих кредитів для фермерів. Бюджет, в якому з’ясувалося, що передвиборчі обіцянки про підняття пенсій то була гіпербола, про зниження тарифів – метафора, про зростання економіки – утопія. Й не менше занепокоєння викликає спроба ввести цензуру в ЗМІ під виглядом стандартизації новин. «Мир – це війна». Це вже було.

Читати далі

Юрист-креативщик в тылу врага роет яму Зеленскому

Портнов предлагает замутить облаву по всей Украине на активистов и, главное, на владельцев зарегистрированного оружия. По всем городам и весям в одночасье всех разом к ногтю. Всё! Никаких акций протеста. Профит… Верховная Рада примет всё, что ей скажут. А там выборы под флагами «банановой» республики. Глядишь, Украину перезагрузят полностью. Почему-то всё меньше сомнений в том, кто был инициатором попыток разгона Майдана. Давайте… Попробуйте ещё раз!

Читати далі

Прийди та підтримай офіцера!

Сьогодні о 14:00 Діма Марченко і його “пірати” постануть перед “найсправедливішим” Печерським судом. Після ДАПу Марчелло дісталася найскладніша робота. Ламати систему. І не просто ламати – одночасно будувати здорове і те, що працює. Практично на порожньому місці, яке залишили ті, хто вбивав армію аж до 14 року. І сьогодні система вирішила вдарити у відповідь. Приходь о 14:00 до Печерського суду на Володимирській, 15. Підтримай Марченка та його команду!

Читати далі

Марченко. Звичайна розправа

Команду, яка армію взула (берці на мембрані), вдягнула (фліски і укропіксель) та нагодувала (сухпаї та реформа харчування), погрожують посадити – за от таких от умов. Що це? Відповідь. Це розправа. Під оплески Москви.

Читати далі