Мы вручили рубильник от наших энергосетей врагу

А что если под Новый год, например, у них “что-то случайно поломается”? Запустите свою генерацию? А что если, когда вы это сделаете, у них что-то случайно починится, и они перегрузят электросети? Что если что-то где-то взорвется или сгорит? Каковы будут убытки для экономики? Сколько людей пострадает? Что если этот трюк провернут параллельно с военной операцией по созданию ХНР?

Читати далі

Навіщо ж Голос подав голос?

Заява «Голосу» щодо одностороннього виходу з Мінських угод Україною – це дуже небезпечна і безвідповідальна ініціатива. Саме до виконання Росією Мінських угод прив’язані санкції проти РФ. В Порошенка був план мирного врегулювання, який ліг в основу Мінських угод. Можна критикувати його скільки завгодно, але поки ніхто не запропонував нічого кращого та нічого іншого. Вийти з Мінських угод – це просто подарувати Росії скасування санкцій. Своїми руками. Це немудро. Як і виконувати раз за разом хотєлки Путіна, принижуючи нашу країну.

Читати далі

Правосуддя в нашій країні захоплене Портновим

Зеленського ведуть за вуздечку на скотобійню. Скільки б він не вважав, що він не лох, але він не має знань. А Портнов має. І діє. На темі про нестерпну ко-корупцію нам нашими ж руками змінили розумне керівництво на дурне. І помилки цих дурнів будуть коштувати всім нам значно більше ніж втрати від будь-якої корупції свинарчуків.

Читати далі

Вечірній брифінг пресцентру Об’єднаних сил 09.11.2019 (відео)

9 листопада 2019 р. збройні формування РФ 11 разів порушили режим припинення вогню. Впродовж поточної доби поранення внаслідок обстрілів зазнав один військовослужбовець ОС. 8 листопада збройні формування РФ та її найманці 20 разів порушили режим припинення вогню. 8 листопада, внаслідок обстрілів, поранено одного військовослужбовця ОС. Від поранень, отриманих напередодні, у лікувальному закладі помер один український воїн. З 1 по 8 листопада 2019 року втрати збройних формувань РФ склали 30 осіб. 19 з них – санітарні, ще 11 окупантів було ліквідовано.

Читати далі