Інтерв’ю Петра Порошенка під час «Марафону Гідності» на телеканалах «Прямий», «П’ятий» та «Еспресо» (відео)

«Головне ми з вами зробили – ми державу зберегли, країну зберегли. І не дайте знівелювати важливість цієї події для майбутнього України. Бо, на жаль, Україна вже декілька разів ставала країною з непередбачуваним минулим. Той фундамент, на якому це будується… Так, це армія, це віра, це мова. Так, це Євросоюз, так, це НАТО, так, це реформи. Ми маємо захистити пам’ять героїв Небесної сотні, пам’ять Революції Гідності і героїчні зусилля волонтерів, добровольців, Збройних Сил – всіх, хто став груддю на захист України. Велика вам шана і повага», – зазначив Петро Порошенко.

Читати далі

О погибшем комбриге власть так и не вспомнила

Вчера утром стало известно, что российские оккупанты забрали ещё одну жизнь украинского воина. В госпитале от полученных ран скончался командир 128-й ОГШБр полковник Евгений Коростылёв. Соцсети полыхнули сочувствием. К 18:00 ни фейсбучная страница Владимира Зеленского, ни официальная страница Офиса президента Украины ни выдавили из себя ни строчки соболезнования. Страница Владимира Зеленского, радостно повизгивая в экстазе, упражняется в риторике, шлифуя до идеала уровень стёба в отношении оппозиционного политика. Оно-то и понятно. Тут не до гибели комбрига. Есть дела поважнее.

Читати далі

9 грудня має шанс стати точкою неповернення для цієї влади

Очевидно, що всі основні нюанси нормандської зустрічі вже погоджені. Бо це було “домашнім завданням Зеленського” для того, щоб він зустрівся з путіним. Саме так називав ці речі кремль. Окупант видавав “домашнє завдання” для зустрічі президенту країни, яка 5 років підряд при минулому президентові успішно посилала окупанта подалі. І новий президент щоразу виконував “домашнє завдання”, незважаючи на приниження самого себе, свого народу, вбивства українських воїнів під час виконання “домашнього завдання”.

Читати далі

Вечірній брифінг пресцентру Об’єднаних сил 20.11.2019 (мапи)

20 листопада 2019 р. збройні формування РФ 3 рази порушили режим припинення вогню. Впродовж поточної доби поранень внаслідок обстрілів зазнали 6 військовослужбовців зі складу Об’єднаних сил. 19 листопада збройні формування РФ та її найманці 11 разів порушили режим припинення вогню. Минулої доби втрат внаслідок обстрілів серед особового складу Об’єднаних сил не було. Російські окупаційні війська не полишають спроб ввести в оману світове співтовариство, здійснюючи несанкціоновані підриви на тимчасово окупованій території поблизу Петрівського задля створення “ексклюзивних інформаційних матеріалів” для компрометації російськими ЗМІ України та її Збройних Сил в очах світової спільноти.

Читати далі

Зачистка банковской системы

Альо, у вас банкиров хватают на улицах и вяжут шо снопы, а на странице президента о «солоденьком» для Юли и ее фигуре. И Нацбанк, который типа независимый регулятор, тоже молчит. Или уже зависимый? А от кого? Дайте я угадаю: недавно бабушка Беня выскочил в панталонах и сказал «МВФ, я твой кредит шатал, мы возьмем деньги у Москвы, давай дасвиданья!» И тоже все молчат… Ну пусть дальше молчат, пока крупные банки и госкорпорации в самом деле пойдут к балалайкам на поклон денег просить. А мы потом рассчитаемся. Территориями, например.

Читати далі

Дні великої зради

Разумков уже навіть не пробував підбирати слова: “Новий закон про ОСОБЛИВИЙ СТАТУС ДОНБАСУ будуть готувати…” Зараз ми маємо закон, який визначає СПЕЦІАЛЬНИЙ СТАТУС ОКРЕМИХ РАЙОНІВ. Відчуйте різницю: особливий і спеціальний. І тут не спрощеність висловлювань, а саме суть того, що окупаційна влада в Києві погодила з Москвою. Але ці зрадницькі ініціативи щодо закону ще мають пройти через парламент. І зараз ми мусимо проявити максимальну активність.

Читати далі

Загребські зустрічі Петра Порошенка (фото, відео) (оновлюється)

Команда “Європейської Солідарності” у Загребі на Конгресі Європейської Народної Партії продовжує відстоювати інтереси України. В перший день Конгресу п’ятий Президент України, голова «Європейської Солідарності» Петро Порошенко вже зустрівся з Президентом Європейської Ради Дональдом Туском та прем’єр-міністром Хорватії Андреєм Плєнковічем, взяв участь у дискусіях з учасниками Конгресу.

Читати далі

Питання транзиту газу з РФ не будуть обговорюватися на зустрічі лідерів нормандського формату (відео)

“Щодо нормандського формату. Мені не відомо, чесно кажучи, щоб була якась конкретна робота в нормандському форматі щодо переговорів про газ. Я так чув висловлювання пана Пристайка, який говорив, що хоча російська сторона намагалася нав’язати газові питання в нормандському форматі. Але від цього вдалося, скажімо так, відбитися. Тобто цей шантаж з боку Росії не пройшов”, – заявив виконавчий директор НАК “Нафтогаз України” Юрій Вітренко в ефірі “Свободи слова” на ICTV.

Читати далі