Лютые новости – 08.11.2019

Это и есть Справедливость – сосешь из лубянского унитаза, оплати последствия. Суд Днепра удовлетворил иск местного бизнесмена Александра Петровского (известного как “Нарик”) против лубянского порносайта “Коррыспондент”. Вместе с лубянским говном ответчиками по делу являются издание Цензор, а также обычный читатель сайта Марина Земляная. Суд обязал оба сливных бачка выплатить истцу по 450 тысяч гривен компенсации “морального ущерба“, а дуру Земляную — 115 тысяч гривен за репост публикации в Facebook.

Читати далі

Как аваковские готовятся отчитаться по делу Шеремета

Теперь Аваков приплел просто левых людей, как у них обычно и принято. Он – чорт, максимальный чорт. Нельзя верить никаким чистосердечным, нельзя верить, когда мусора упирают на репутацию, нельзя верить, если в СИЗО человек начинает брать на себя все висяки.

Читати далі

Вечірній брифінг пресцентру Об’єднаних сил 08.11.2019 (відео)

8 листопада 2019 р. збройні формування РФ та її найманці 4 рази порушили режим припинення вогню. Впродовж поточної доби внаслідок обстрілів поранень зазнав один військовослужбовець Об’єднаних сил. Також, від поранень отриманих вчора, у лікувальному закладі помер ще один український воїн – Генадій Моторін. Сьогодні противник зірвав процес розведення на ділянці №3, що в районі Богданівки і Петрівського, чим вкотре порушив міжнародні домовленості. 7 листопада збройні формування РФ та її найманці 20 разів порушили режим припинення вогню. Минулої доби внаслідок обстрілів загинув один військовослужбовець Об’єднаних сил, ще чотири наших захисники отримали поранення.

Читати далі

Продовжуємо читати Бюджет-2020. Бюджет стагнації

Усім, хто ще з квітня перешив кишені, щоб було куди складати нечувані нові доходи, адже ж настав “кінець епохи бідності”, прем’єр Гончарук вилив на голову відро холодної води. Епоха бідності запланована урядом ще на 3-5 років. Уряд Гончарука через кланові протиріччя в зеленій команді може відійти у безвість швидше, ніж за рік, а Зеленському не зашкодило б почати прогрівати двигуни літака на Ростов. Тому завершення епохи бідності залишать уже для майбутньої влади.

Читати далі

Стране придется прыгнуть выше головы, чтобы снова привлечь инвестиции

После фокусов квартальных реформаторов Арселор не намерен вкладывать средства в развитие. Авиакомпании закрывают рейсы. Табачники закрывают бизнес. И это только за полгода работы развеселой труппы бабушки Бени. Что дальше? Нет смысла прогнозировать, что они еще наделают за следующие 4,5 года, – не думаю, что этот концерт продлится столько времени. Все закончится раньше, а слова “новые лица” и “реформаторы”, увы, неизбежно станут ругательными. Важно другое: как восстанавливать потом страну?

Читати далі

Политический рэп (видео)

Мораль у этой сказки очень проста.
Граждане, которые за Зеленского голосовали — не до конца понятно, нахрена, —
скажите, а вы уже начали смутно подозревать,
что единственное, что он может — это в глаза нам ссать?
Ну нахрена вы президентом выбрали комедийного артиста?
Он даже уволить никого не может, его никто не боится!
Какая, борьба с коррупцией, где красота, где икебана?!

Читати далі

Нафтогаз Газпрому: «Рукописи не горять», як писав український класик

“Новий контракт укладається не Нафтогазом, а відокремленим від Нафтогазу оператором газотранспортної системи. Це і є наслідком «анбандлінгу», про який всі говорять. Якщо Газпром та політичне керівництво Росії дійсно хочуть почати відносини щодо транзиту з чистого аркушу паперу, то контракт з відокремленим оператором – це саме такий варіант. Але початок з «чистого аркушу паперу» не означає, що «старі аркуши паперу» щезають. «Рукописи не горять», як писав український класик. Нехай ці «старі аркуши паперу» розглядають суди…” – Юрій Вітренко.

Читати далі

Карманная страна Коломойского

Вы думаете, будет хотя бы видимость законности и соблюдения приличий? Потому что худо-бедно так было даже при кучме и януке? А вот схренали? Западу не понравится? Денег МВФ не даст? Помощь свернет? Так это для тех имело значение. Потому что даже янук был хоть и хреновым, но президентом Украины. По крайней мере себе хотел все забрать, а не на тарелочке соседу преподнести. А этим именно это и нужно – довести до абсурда, разругаться с Западом, потом показать по телевизору соответствующий ролик и развести руками. Запад такого не любит. А бене это и нужно. Дефолт, поднимет еще несколько миллиардов и свалит. Территорию и голодных лохов потом скрепостан подберет. Платить не будет, но триколор повесит, чтобы прочувствовали, и даже погордиться немножко разрешат.

Читати далі

7 ноября – день мирового политического Чернобыля

Главный и единственный суд, которым можно и нужно судить коммунизм в наши дни – суд собственной совести. Знать и отдавать себе отчёт, что принесла миру и нашей стране эта идеология. Осознавать, сколько крови понадобилось, чтобы окрасить знамя в руках маразматика на митинге или футболку с Че Геварой в сувенирной лавке. Помнить о жертвах и сказать самому себе: “никогда больше”.

Читати далі

Крик души малоросса

Еще один комик высказался. Пока его сограждане погибали в войне, развязанной Россией, он 5 лет зарабатывал ртом в Москве. Ему московские деньги в камеди клабе были важнее совести и чести. Почему молчал 5 лет? Ну так Зеленский же тогда не победил. А сейчас по ТВ передают, что Зеленский ведет к замирению с врагом ценой интересов “фашистов”. И вот Молочный требует “освободить Киев от фашистов как в 43-м”.

Читати далі

На кого працює Герус?

У Верховній Раді – новий «переписочний скандал». Тепер – з героєм нещодавнього двобою Андрієм Герусом, головою комітету з питань енергетики і житлово-комунальних послуг. Андрій Михайлович у Верховній раді щоправда, замовляє не повій – не треба плутати його з нардепом Яременком. Пану Герусу послуги надають міністри. Прямо онлайн.

Читати далі

Міжнародний суд ООН у Гаазі визнав свою юрисдикцію над судовим позовом України проти Росії

Прекрасні новини з Міжнародного суду ООН в Гаазі. Суд визнав прийнятною скаргу у справі України проти РФ щодо порушення Росією Міжнародної конвенції про боротьбу з фінансуванням тероризму. Росія буде відповідати за свої злочини на Донбасі!

Читати далі

Олександрійський патріархат офіційно визнав автокефальну Православну церкву України (відео)

Сьогодні, 8 листопада 2019 р., Блаженнійший Папа і Патріарх Олександрійський і всієї Африки Феодор II під час Божественної літургії у храмі Архангелів у столиці Єгипту вперше пом’янув ім’я Блаженнійшого Митрополита Київського і всієї України Епіфанія як Предстоятеля автокефальної Православної Церкви України. Таким чином одна з найдавніших Помісних Церков, друга після Вселенського Патріархату за місцем у Диптиху, доєдналася до визнання автокефалії Православної Церкви України.

Читати далі

Лютые новости – 07.11.2019

Привет 90-е. Пока Ляшко отвлекал публику знущанням над Бениной проституткой, ахметовцы пытались отправить к праотцам Бениного поставщика угля. Под Киевом взорвали поставщика угля из оккупированных территорий для “Центрэнерго” Игоря Сало. Мотоциклист положил на крышу Мерседеса взрывное устройство. Голову оторвало охраннику, а могло бы и клиенту. Но клиент тоже ранен.

Читати далі

Ділити нас не можна

Люди не міняються? Смішно. Я знав людей, які ненавиділи Порошенка у 2005 р. (корупційний скандал) і які голосували за Порошенка у 2014 і у 2019 рр. Я знаю людину, яка була впертим ватником у 2010 р. і яка стала кіборгом у ДАП у 2014-му. Люди міняються. Особливо, коли їм допомагають мінятися. Треба говорити. Треба допомагати. Треба не ділити тих, хто вже боровся за Україну, на своїх і чужих.

Читати далі

Харківський конфуз гаранта

Для оболваненого населення все це в телевізорі буде професійно обіграно в правильному” світлі та деякий час маскуватиме повну некомпетентність голого короля в питаннях “державного концерТу”, який поїхав з Харкова, поставивши від себе чергового мільйонера, але незабаром лише телевізора для приховування згубних для держави тенденцій стане замало.

Читати далі