Ніяких аналогій!

Так і провтикали ми прихід більшовиків. Так, так. Це саме більшовики. Як ті. У більшості темні, поверхневі, і тому самовпевнені. З куховарками покликаними імітувати управління державою. З люмпеном і недовченими геніями, одягненими в нашвидку скроєні костюми. І шлях у них той же. А все почалося з того, як під захват натовпу з вагону виліз маленький чоловічок на ім’я Володя, який обдурив більшість. Точніше, яким обдурили. І не шукайте аналогій. Я вам не екстреміст. У наш час все вилазить не з вагону – з телевізора. Не було тоді телевізорів.

Читати далі

Сепаро-ватное судилище над боевыми офицерами

После того, как все мы посмотрели несколько постановок портновского колхозного театра «Печерское судилище», можно делать некоторые выводы. Дело сшито на скорую руку из говна и веток. Линия обвинения состоит в том, что генерал Дмитрий Марченко и его пираты видите ли не отреагировали на сопливый постик в фейсбуке. Один коммерс (конкурент той фирмы, которая победила в торгах) наваял опус, что бронежилеты, которые поставляются на склады ВСУ якобы бракованные.

Читати далі

Катастрофа МН17 і втомлені від війни (відео)

Слідча група по МН-17 на сайті поліції Нідерландів виклала перехоплення розмов бойовиків липня 2014 року, на яких йде обговорення підпорядкування “ополчєнія” безпосередньо “людям із Москви”, “сєвєрним людям”. Європейці доберуться до прізвищ винних у збитому “Боїнгу”, з’ясують, хто і як доставив та використав “Бук”. А от щодо реакції в Україні є проблема. Ці записи мали б стати інформаційною вибухівкою та поставити купу питать перед “стомленим” суспільством. Ось же вам докази, як на долоні, не придумані “баригами та мародерами” – надані міжнародними слідчими!

Читати далі

Чи потрібні протести проти діючої в країні кремлівсько-олігархічної влади?

Протести – це могутній інструмент народу в боротьбі за власну державу та незалежність. ПРАВИЛЬНИЙ, організований протест, який несе чітко продумані, справедливі меседжі, об’єднує націю. І ключове слово тут «правильний». Саме такого, правильного протесту, дуже боїться кремль. Саме тому кремль робить все, щоб спотворити протести як у себе в РФ, так і в Україні. Але маємо зробити висновки з гіркого досвіду минулих протестів.

Читати далі

Лютые новости – 14.11.2019

Принят бюджет-2020. Эпоха бедности закончилась, началась эпоха попрошайничества. Децентрализации фактически конец, все направления от образования до обороны в *опу. Сокращение госслужащих и т.д. Здесь анализировать и анализировать. Могу коротко, если хотите. Итак, берем кусок хлеба. ФОПы мажут кассовыми аппаратами. Фермеры мажут землей. Учителя мажут надбавками. Редутники мажут герусом. Посыпаем это все тарифами, субсидиями и льготами. И поливаем тугой струей конца эпохи бедности. ЗеСендвич готов. Смачного, клавиши!

Читати далі

Вечірній брифінг пресцентру Об’єднаних сил 14.11.2019 (відео, мапа)

14 листопада 2019 р. збройні формування РФ 8 разів порушили режим припинення вогню. 13 листопада збройні формування РФ 17 разів порушили режим припинення вогню. Впродовж 13 та 14 листопада втрат внаслідок обстрілів серед військовослужбовців Об’єднаних сил не зафіксовано. Сьогодні, близько 15:00, у районі населеного пункту Кам’янка Донецької області ворог вів вогонь і по цивільній інфраструктурі. Вщент знищено двоповерховий будинок.

Читати далі