Європа попереджає та не жартує (відео)

Європа ще раз попередила ЗЕкоманду про те, що вона не буде пасивно спостерігати за політичними репресіями проти української опозиції. Про це заявив президент Європейської ради Дональд Туск: «Я сподіваюся, що Україна залишиться тією країною, де… немає місця політично вмотивованим переслідуванням». В Європі все розуміють правильно. Коли попереджає той, хто грошей дає, не варто жартувати.

Читати далі

Труселя и гальюны победы русского оружия (фото, видео)

ФСБ РФ опубликовала видео, где переданные нам впоследствии катера показаны в целости и сохранности. Даже унитазы есть. По мнению ФСБ, это видео – доказательство того, что россияне вернули нам корабли в нормальном состоянии. Наличие подобной записи говорит о том, что курированием обменных операций занимается ФСБ, обмен – это их спецоперация. Мы-то верим Воронченко, а не ФСБ. А кому поверит наш Президент как один из выдающихся лидеров современности?

Читати далі

Чергові брехня та маніпуляції Путіна

Вже не вперше президент РФ Путін вдається до відвертої маніпуляції та брехні відносно політичного блоку мінських угод. Цього разу він заявив, що начебто закон про особливості місцевого самоврядування в ОРДЛО узгоджувався з бойовиками. Це неправда. Київ ніколи не вів прямих переговорів з бойовиками штучностворених Москвою «ЛДНР» й тим більше не узгоджував з ними ніяких законів – ані про амністію, ані про особливості місцевого самоврядування. Більше того, робота мінських груп розпочалася лише в травні 2015, а перший пакет законів було проголосовано в вересні 2014, коли мінського майданчику ще не існувало.

Читати далі

Вечірній брифінг пресцентру Об’єднаних сил 21.11.2019 (фото, мапи)

21 листопада 2019 р. збройні формування РФ 4 рази порушили режим припинення вогню. Сьогодні бойові травми внаслідок обстрілів отримали 3 військовослужбовця зі складу Об’єднаних сил. 20 листопада збройні формування РФ та її найманці 7 разів порушили режим припинення вогню. Минулої доби поранень внаслідок обстрілів зазнали 7 військовослужбовців зі складу Об’єднаних сил.

Читати далі

Загребські зустрічі Петра Порошенка. День другий (фото, відео)

«Фактично тут перебувала більша частина Єврокомісії включно з новобраним президентом Пані Урсулою фон дер Ляєн. Це була велика кількість єврокомісарів, віце-президентів Європейської комісії. Дуже важливою була зустріч із Президентом Європейської Ради Дональдом Туском, якого було обрано Президентом Європейської народної партії. Були зустрічі з членами ЄПН – канцлером Австрії Себастіаном Курцем, прем’єр-міністром Болгарії Бойко Борісовим, з лідерами держав і урядів країн членів Європейського Союзу – і не тільки. Ми мали можливіcть узгодити партійну і державну співпрацю з віце-прем’єр-міністром Лівану, домовились щодо його візиту до нашої держави», – повідомив Петро Порошенко.

Читати далі

Петро Порошенко привітав українців із Днем Гідності та Свободи (відео)

«Свобода і Гідність – це радість говорити рідною мовою. Ходити до своєї церкви. І знати свою історію. Свобода і Гідність – це ще й поважати права інших. Свобода і Гідність ніколи не даються раз і назавжди. За них треба постійно боротися, повсякдень і повсякчас. Ми довели, що вміємо захищатися – хто б не зазіхав на наші вольності із-зовні чи зсередини. Ми народжені для того, щоб бути вільними. Я вітаю усіх Вас із Днем Гідності і Свободи, дорогі українці! І слава Україні!» – Петро Порошенко.

Читати далі

«Вони хотіли поховати нас, але не знали, що ми – насіння»

Гідність – найважчий і дорогий вибір. Гідність – найважчий і дорогий дар. Тому що без гідності немає свободи! Сьогодні о 19:00 нас чекає Майдан в Києві та по всіх містах України. Ті, хто не знає гідності та свободи, бояться цього. А для нас це вільний вибір гідних людей. І сигнал того, що ми знову готові відстояти своє. Приходь, гідний та вільний. Ми чекаємо. Нас багато, і ми такі ж як ти.

Читати далі

Навіщо завтра потрібно бути на Майдані

Не тільки для того, аби згадати героїв і полеглих у попередніх революціях. А ще як мінімум тому, що за кілька тижнів, 9 грудня, президент Зеленський поїде говорити з Путіним. Ми не віримо, що КВНщик зможе протистояти КГБісту, але ми переконані, що Зеленському варто нагадати, що таке українська нація. Ми закликаємо всіх-всіх бути цього дня на Майдані, не розпорошуватись на інші акції, а просто прийти та бути єдиними. Ми – сила цієї країни, а влада – швидкоплинна. Нехай це знають усі. О 19:00 по всій Україні!

Читати далі