Варіантів у влади всього два

Варіантів у влади всього два: садити Марусю Звіробій або не садити. Якщо садити, буде довгий і ганебний судовий процес. Плюсів від посадки Звіробій – нуль. Бубочку ніхто не боїться і боятися через цей процес не стане. Якщо не садити, Звіробій не замовкне, а почне гнати на Зеленського ще сильніше. Правда, у Зеленського є ще третій варіант. Красивий. Але цей варіант для масштабних постатей. А Зеленський – постать мілка. Навряд чи він здатний на такі жести.

Читати далі

Зрада України на марші

Україна провела таємні переговори з Росією по газу. Про це мовчить Кабмін, президент та «монобільшість». Вчора відбулися, ВПЕРШЕ З 2014 РОКУ, двосторонні переговори між РФ та Україною. Місце переговорів – Відень. Про це повідомляє російське Міністерство енергетики на своєму офіційному сайті. До 2014 поку ми жили на газовій голці Кремля, мали кабальні угоди 2008 року, транспортували російський газ на умовах Путіна. Сьогодні нова влада хоче знову одягти кремлівський газовий зашморг кожному українцю.

Читати далі

Верочка. «Аааа, они всё-таки пришли!!!»

«В этот ваш Офис президента столько людей приходит, и столько всего приносит… Тонны чуши, бреда, популизма, глупости и откровенного сепаратизма. А вас беспокоит, что девушка принесла одну маленькую винтовку. Ну Владимир Александрович, ну я вас умоляю…»

Читати далі

Типичный Дубинский

Небольшая история про переобувание в воздухе журналистов Плюсов. О том, как много в нашей стране у журналистов 1+1 свободы слова, особенно свободы от своего слова. Давайте поможет Дубинскому зашкварить самого себя в очередной раз. Пусть все знают, кто стоит за словосочетанием «профсоюз ПриватБанка».

Читати далі

Про «нормандську зустріч» 9 грудня

Ви розумієте, чому за «доступ до тіла» йде така боротьба? Бо такого болванчика центри впливу можуть завжди розвернути в потрібну їм сторону. Головне – заблокувати доступ до нього конкурентів. Про це говорить кричить вже стільки різних людей з різних політичних таборів (в тому числі й з найближчого оточення), що не чує тільки глухий. До чого тут «нормандська зустріч» 9 грудня? Ніхто не знає, куди розвернуть болванчика там.

Читати далі

Зради і перемоги тижня. 22 – 28 листопада 2019 р.

Щоразу по п’ятницях (по можливості) – зрадатижня_перемогатижня. Розглянемо події 22 – 28 листопада 2019 р. ЗРАДА Адвокат родин героїв Небесної

Читати далі

Вечірній брифінг пресцентру Об’єднаних сил 29.11.2019 (фото)

29 листопада 2019 р., збройні формування РФ 4 рази порушили режим припинення вогню. Сьогодні внаслідок обстрілів загинув один військовослужбовець зі складу Об’єднаних сил. 28 листопада збройні формування РФ 9 разів порушили режим припинення вогню. Упродовж минулої доби втрат внаслідок обстрілів серед військовослужбовців Об’єднаних сил не зафіксовано. З 22 по 28 листопада 2019 року втрати збройних формувань РФ склали 25 осіб. 10 окупантів було ліквідовано, а ще 15 осіб складають санітарні втрати ворога.

Читати далі

Законопроект щодо пенсій в ОРДЛО – теж капітуляція

Коли ви починаєте здійснювати якісь виплати з боку держави громадянам на непідконтрольних територіях безпосередньо, ви визнаєте, що окупації та міжнародного збройного конфлікту більше нема. Усе! Це тепер уже буде внутрішній конфлікт у рамках самої держави. А чого всі ці роки безуспішно добивався Кремль? Доказати, що це “внутренний конфликт на востоке Украины”, а “их там нет”. Путіну це не вдалося. Тепер у Путіна є союзник – наша колаборантська влада.

Читати далі

«Коли судді Міжнародного суду ООН оголошували своє рішення, ми всі плакали» – Олена Зеркаль

Попри перші переможні кроки, правове протистояння України з північним сусідом на міжнародних майданчиках тільки починається. І саме в цей момент Зеркаль оголошує про те, що залишає посаду. Рішення, яке дуже засмутило українців і викликало відверту й неприховану радість росіян. Вже до кінця тижня Зеркаль складе повноваження. Але не збирається відмовлятися від служіння інтересам свої країни. Про плани та здобутки Олена Зеркаль розповіла в інтерв’ю Укрінформу під час візиту в Берлін, де побувала на початку тижня.

Читати далі

Зеленський таки не Кучма

Ці ідіоти взагалі нічому не вчаться. Що не скандал, то відчуття, що це вже колись було, а зе-філітики знову наступають на раніше відпрацьовані граблі. Але всі злочинні дії каманди маладой, зеленушної ми бачимо (хто готовий дивитися не через рожеві окуляри) в режимі реального часу. А от про Кучму часів скандалу з плівками Мельниченка всі вже добряче призабули. Тому більше тексту присвячу схематичному висвітленню тодішніх подій, а ви зможете й самі все порівняти.

Читати далі

Пандемия дилетантизма

Информационная эпоха поставила человечество перед вызовом, которого до сих пор никогда перед ним не стояло – избытком информации. В условиях неограниченного доступа к информации, всякая дичь плодится и ширится в разы быстрее подлинно ценных знаний. Кроме того, избыток информации порождает дилетантизм. Иллюзия обильных знаний и легкость их получения (почитай вики, и ты уже эксперт) создают ощущение, что ты способен разобраться во всем на свете. Сотни миллионов людей во всем мире голосуют за принятие решений в сферах, в которых никто из них ровным счетом ничего не смыслит.

Читати далі

Открыта тотальная охота на всех нас

Вы думаете, это война против Порошенко или же Парубия? Наивные! Это война против Украины! И она выходит на новый виток! Против тех, кто в 2014 или 2015 не прикинулся ветошью с биркой «не моя война» и взял в руки оружие. Против тех, кто круглосуточно, правдами и неправдами, снабжал армию всем необходимым. От зубных щёток до тепловизоров. Облава на всех тех, кто ввязался в драку за свою страну. Пусть даже без единого шанса остаться живым в этой битве.

Читати далі

Майданные иллюзии лучше пока отложить

Считать избирателей Зеленского наивными обманутыми людьми – это самообман. Основная масса голосовала за Зеленского именно ради капитуляции. Вата – осознанно. Зе-патриоты – неосознанно. Не ждите от них прозрения, они и не были слепы. Всё они видят и всё они знают. Но они до конца будут твердить, что черное – это белое, а белое – это черное. Именно потому, что так оправдывается их подлость и предательство. Будут, даже когда Коломойский их ограбит до нитки, и вся братия сдрыснет в Ростов или в Израиль, даже и тогда мы услышим от Зе-патриотов, что всё это придумал Порошенко в восемнадцатом году.

Читати далі

Рейтинги: між ейфорією та розчаруванням

Наш зеленосяйний уже почав летіти до нульової позначки. За методикою, яку запропонував сам Зеленський, коли його в Ростов проводжати будемо? Коли вийде на 12% довіри, чи ще чекатимемо, доки кількість абсолютно невиправних скоротится до 4%? У будь-якому випадку, з такими темпами двигуни в літаку вже можна прогрівати. Не питай, по кому трубить Труба, Володимире Олександровичу. Він трубить по тобі. Кожний обшук, кожний суд, кожний білоцерківець, кожна білочка. Всі вони – тобі.

Читати далі

«Ви ще патріот? Тоді ми йдемо до вас!»

Розумієте, Володимире Олександровичу. Ви можете зараз посадити Марусю Звіробій. Або потріпати їй півроку нерви і впаяти умовно, демонструючи свою великодушність. Ви ж президент із диктаторськими повноваженнями і повним ігнором закону.Але ви ніколи не зміните одного простого факту: в той час, як на фронті гинули українці, Маруся поклала своє життя на боротьбу з агресором, а ви поклали свій член на рояль. Вас ніхто не боїться. Ви просто ще одна дрібна історична постать в історії великої країни.

Читати далі