Зради і перемоги тижня. 10 – 16 травня 2019 р.

Щоразу по п’ятницях – зрадатижня_перемогатижня. Розглянемо події 10 – 16 травня 2019 р. ЗРАДА Міськрада і мер Харкова Геннадій Кернес

Читати далі

Біг по колу

Тільки на фундаменті незалежності можна будувати процвітання та добробут держави та кожного українця. Ми саме тому і тільки тому живемо так, як зараз, що за минулі 28 років так і не спромоглися відірватися від імперії. Створити справжню незалежність, як Ізраїль, Польща, Чехія чи країни Балтії. Це ГОЛОВНА причина економічної, соціальної відсталості України, низького рівня життя. Поки українське суспільство не усвідомить, не сприйме цю думку – ми приречені на жалюгідне, напівколоніальне, зубожіле існування. Без варіантів.

Читати далі

Исторические оксюмороны, или Как герой нации проиграл первые послевоенные выборы

Черчилль, которого остроумие не покидало даже в трагические минуты, назвал этот результат “Орденом пинка от избирателей”. Главными инициаторами выборного разгрома Черчилля стал британский люмпен. Который “устал от войны и коррупции”, считал, что принес слишком много жертв, и хотел теперь “жить по-человечески”. Так, как обещали ему лейбористы-популисты. А через 5 лет он сумел вернуть консерваторам доверие народа. Параллели более, чем очевидны.

Читати далі

Розпуск Ради неможливий

Коаліція припинила існування. Після провалу з запланованим хаосом дострокових виборів у нових облич тепер два варіанти: або нарешті показати, як вони вміють працювати, що і ким робитимуть, або розстріляти парламент, як планувала Савченко та демонстрував Голобородько. Але скоріше за все продовжаться роліки, обідки та звинувачення що “єму нє дают”. А не дають, як відомо, невдахам.

Читати далі

На лінії інформаційного фронту

Дуже можливо, що якщо державні мужі не задумаються про інформаційну війну і будуть її й далі ігнорувати, то через півроку-рік “порохоботам” прийдеться рятувати вже Зеленського, щоб врятувати країну від тих, хто сьогодні співає йому оди. Звісно, якщо він обере Україну, а не путіна.

Читати далі

Секретар РНБО України Олександр Турчинов подав у відставку

Секретар РНБОУ Олександр Турчинов подав у відставку. Про це йдеться в його заяві на звільнення. «У зв’язку із припиненням повноважень Президента України, який призначав мене на посаду, прошу розглянути питання щодо припинення відповідно до законодавства моїх повноважень як Секретаря РНБОУ. Враховуючи продовження збройної агресії РФ проти України, готовий безпосередньо на військовій службі у будь-якому військовому підрозділі або військовому формуванні і надалі захищати нашу країну», – йдеться в заяві.

Читати далі

HELGI`s NEWs – 17.05.2019

У Конгресі США затвердили понад 445 млн доларів допомоги для України. Вашингтон також передасть Києву зброї на понад 1,3 млрд грн. Раджу не зважати на тих, хто каже, що Трамп чи-хтось-там-інший “здає” чи “розмінює” Україну.

Читати далі

Президент підписав закон щодо удосконалення механізмів фінансування заходів протимінної діяльності

Закон удосконалює положення закону України «Про протимінну діяльність в Україні», які регулюють питання фінансування заходів протимінної діяльності, шляхом спрощення механізму одержання фінансових ресурсів від донорів, що розширить можливості для залучення недержавних коштів у сферу гуманітарного розмінування в Україні.

Читати далі

Нас знову лякають колективним ахметовим

Війна почалась в 2014 році не тільки на фронті, але й в медіапросторі, який був вщент забитий фейками та маніпуляціями. Пройшло п’ять років. Нічого не змінилось. Керівник одного з найбільших сайтів новин постить брехню та маніпуляцію про Порошенка та монополію Ахметова. Це той самий Шуклінов, який обіцяв вести репортаж з публічного повішання порохоботів.

Читати далі

Весна прийшла, Рада позеленіла

То вони всі позеленіли? Чи як? Я про 207 нардепів, які підтримали відверто блюзнірську вимогу Зеленського щодо інавгурації 19 травня в день загальнонаціонального трауру. Це рішення не пройшло, але забракло геть небагато голосів. Буквально за пару хвилин більш ніж конституційною більшістю було ухвалено постанову про наступний день – 20 травня. Це не особливо знакове й не критичне голосування, але все ж воно про дещо говорить.

Читати далі

Нові обличчя. Частина перша

Якщо поставити за мету уважно передивитись перебіг електоральних кампаній за останні 15 років, можна дійти дуже неприємного висновку. Майже всі кампанії були побудовані на двох китах. Перший — популізм. Тобто обіцянки едемського саду для всіх і кожного, без будь-якого бажання виконувати ці обіцянки. Ба більше, навіть не маючи можливості їх виконати. Другій — чорний піар, «чорнуха».

Читати далі

Президент України відвідав виставку «Українська державність: витоки, етапи становлення та розвитку» (фото, відео)

«Хочу особисто подякувати усім членам товариства за ту подвижницьку роботу по збереженню історичної пам’яті українського народу. Мова йде про те, щоб встановити правду про нашу історію. Наш народ виборов право знати правду – правду, яка не створюється за межами України в московському Кремлі. А правду, на традиціях якої будуть виховуватися покоління українців», – наголосив Петро Порошенко.

Читати далі

Болото охлократии

Стандартная позиция абсолютного большинства наших сограждан заключается в том, что “менять власть надо, ведь так делают все цивилизованные страны”, и вообще десакрализируй это now. И вот тут-то абсолютное большинство наших сограждан глубоко заблуждается, потому что нифига не понимает, ЗАЧЕМ нужна сменяемость власти, и какой цели она служит.

Читати далі

Петро Порошенко підписав Указ про запуск 5G в Україні в 2020 році (фото, відео)

«Сьогодні, у всесвітній День радіозв’язку, який відзначається ООН, ми маємо історичну подію. Розуміючи, що зв’язок 5-го покоління у 2020 році запрацює в більшості країн Європейського Союзу. І вже зараз працює в США та Китаї, ми не збираємося пасти задніх. Я вірю, Україна досягне цього. Я вітаю те, що було зроблено за п’ять років, і дякую кожному, хто долучився до цього, хто вірив, хто працював на перемогу», – зазначив Президент.

Читати далі

Роз’яснення та відповіді на актуальні питання Прес-служби Київської Митрополії ПЦУ

Почесний патріарх Православної Церкви України Філарет власноруч підписав документ про ліквідацію релігійного обʼєднання “Українська Православна Церква Київського Патріархату” шляхом приєднання до ПЦУ. Про це свідчить оприлюднений прес-службою ПЦУ документ про ліквідацію УПЦ КП. Документ крім Філарета підписали також чотири митрополита і два архієпископи УПЦ КП. При цьому підпис Філарета стоїть першим.

Читати далі