Здрастуй, Квартал-95 у Раді!

Зараз той момент, коли ми мусимо показати політикам, що ми готові їх підтримати, якщо вони згуртуються заради спротиву наступу цього свавілля. Не дорікайте їм їх розгубленістю та шоковим станом. Вони відчувають те саме, що ми, стрімко втрачаючи важелі впливу на ситуацію. Можливо, нам треба об’єднатися та показати свою готовність захищати закон в Україні, незважаючи на прапори різних політичних сил над головами. Бо буде гірше. Це вам не Яник, який варив жабку більш-менш повільно. Це агресивна і стрімка узурпація влади в країні. І всі розумні зараз це усвідомлюють, просто наша розгубленість нас розосереджує та розмежовує.

Читати далі

Реванш іде вже не днями, а годинами

Думаєте, зараз посадять ахметових-медведчуків, знизять тарифи, зменшать податки, переможуть корупцію та закінчать війну? Хрін. Прийшов новий господар – цинічний і безпредельний. У нього зовсім інші цілі. Навіть не ясно, на якій посаді він тримає в своїх схемах Володимира Олександровича – мабуть, не на самій високій. Чи надовго це? Навряд чи. Занадто нахабний і хамський початок – такі довго нагорі не тримаються. Політики, фінансисти, підприємці та думаючий соціум поступово відходять – хто від шоку, хто від ілюзій – і починають перегруповуватися.

Читати далі

Улыбайся, сука. Ты ж добился, чего хотел

Прошло два дня каденции всеми нами горячо любимого президента-улыбаки, прыгуна-целоваки и законов соблюдаки. Смотрите сюда, квази-патриоты, которые «не за Зе, а против ПП». Которые со страшной силой бздят, пардон, бдят интересы Неньки. Которые за всё хорошее против всего плохого. Люблю вас, контрацептивов пользованных, до нестями. И поэтому весь этот мой пост вам.

Читати далі

Вимоги до референдуму про замирення з Мордором

Якщо в ньому не зможе взяти участь кожен з українців, які загинули під час цієї війни, то його результати не будуть релевантними. Ми не можемо приймати до уваги результати референдуму, в якому загиблі не взяли участь. Тому до цього референдуму вимоги такі самі, як і до Російської Федерації. Unkill them all.

Читати далі

Мало вам було поганих новин? Тримайте ще…

Гройсман протягнув варіант Ownership Unbundling. Тепер українська Газотранспортна Система буде передана від Укртрансгазу до ПАТ “Магістральні газопроводи України”. Що це означає на практиці. Грошики доведеться віддати Газпрому. Не пенсіонерам, не в армію, а Газпрому. На 2019-2020 рік у нас ще й пік виплат за держборгом. Гроші потрібно звідкись брати, з повітря вони не візьмуться.

Читати далі

Аналіз «законності» призначення А. Богдана Головою Адміністрації президента

Ви звикли, що живете в країні, де діють закони й Конституція? Тоді ви або іноземець, або мусити поспіхом позбуватися таких небезпечних в новій Україні звичок. Ще один кримінальний злочин каманди зєлєнскага. І чому я не чую обурення наших “принципових” борців за законність?

Читати далі

Дев’ять питань до Начальника Генштабу

Командувач Сектору А генерал Колесник практично замкнув оточення біля Луганська, а потім вивів своїх хлопців з під Лутугиного. Командувач Сектору С генерал Борискін майже замкнув кільце біля Стаханова і Алчевська та біля Горлівки і Єнакієвого. Генерал Забродський здійснив рейд 95-ї бригади тилами сепарів. Але НГШ став Хомчак-Іловайський. Вітаю фронтовиків з до болі «новими обличчями».

Читати далі

Путін все прорахував

Наймоторошніше усвідомлювати те, що цю деградацію передбачив Путін. Тому після анексії та окупації витримував обструкцію цивілізованих країн та санкційний тиск, просто очікуючи, коли українське населення вчергове доведе світу зневажливе ставлення до своєї ж держави. В результаті замість складного, але сталого руху країни до інтеграції в сучасний світ ми знову будемо шукати відповідь на питання, хто ми – держава українців або бунтівний улус Московії?

Читати далі