Справа громад. Ідеологічний маніфест

Ми – учасники громадського руху «Справа Громад» – вважаємо, що ініціативні громадяни зараз мають взяти на себе відповідальність за невідворотність європейського вибору України. Лише наша сила, воля і наснага зможуть зупинити повзучий реванш та вивести України з політичної та економічної кризи. Ми заперечуємо патерналізм, соціальний популізм, надмірну концентрацію центральної влади, занадто щільне опікування над громадянами і віру в те, що держава чи окремий лідер мають прийти і дати щасливе життя. Ми віримо у відповідальних громадян, їхні ініціативи і свободи.

Читати далі

Дивіться, що буде далі

Він просто продовжить в тому ж самому дусі. Буде дробити спікерів та канали комунікації. А сам буде максимально неконкретний. І будуть різні спікери для різних цільових. Буде спікер для вати. Буде спікер для патріотів та добровольців. Буде ліберальний спікер, буде соціалістичний. Єдине, в чому всі ці спікери будуть перетинатися, – в покладанні провини на попередників. А рулити будуть Аваков та Коломойський. І до рішучих заяв спікерів та навіть до заяв Зеленського це не буде мати жодного відношення.

Читати далі

Обзор дезинформации пропагандистских СМИ – 03.05.2019

Регулярный обзор дезинформации с примерами прокремлевской пропаганды, распространенной в европейских странах. Тема выпуска: «Новости о выборах в Европейский Парламент: игра с дальним прицелом».

Читати далі

Президент України провів телефонну розмову з Директором-розпорядником МВФ

Крістін Лагард відзначила макрофінансову стабільність в Україні та успішне функціонування банківської системи. Водночас висловлено стурбованість ситуацією навколо судових процесів в Україні з метою денаціоналізації «Приватбанку», що може поставити під загрозу фінансову стабільність держави. Крістін Лагард наголосила на важливості забезпечення незалежності діяльності Національного банку Україну.

Читати далі

Робоча поїздка Президента до Черкаської області (фото, відео)

Президент Петро Порошенко на Черкащині привітав прикордонників з професійним святом та оглянув Головний центр підготовки особового складу Державної прикордонної служби імені генерал-майора Ігоря Момота. Президент України, Верховний Головнокомандувач Збройних Сил Петро Порошенко вручив державні нагороди військовослужбовцям та співробітникам Державної прикордонної служби України. Президенту було продемонстровано порядок бойового злагодження, вогневе ураження цілей та дії спецпідрозділу «Дозор».

Читати далі

Від нового Президента мене цікавить головне

“Зустрічі з бізнесом” мене не цікавлять. Для цього є Гройсман. І тим більше мене не цікавить перенесення Адміністрації Президента та веселі конкурси на речника. Це продаж повітря люмпену-73. Нехай з дружиною скільки хочуть пудрять їм мозок. Це відволікання їхньої уваги від того, що досі не настала епоха багатства. А мене цікавить захист України.

Читати далі

Об умении проигрывать и побеждать

Часто слышу от 73%, что, мол, порохобот я, и не умею проигрывать, и что злобы во мне много и т.д., и т.п. Ну, относительно порохоботства то такое, идиотов никак не получится убедить в том, что бложек – это хобби, а не ремесло, так что этот момент я пропущу. Но вот про “не умеете проигрывать” – это я хотел бы обсудить.

Читати далі

Декларация 25%

Мы, 25% тех, кто открыто поддержал действующего  президента Петра Порошенко, внезапно не перекрасились, как ожидали наши оппоненты. Мы просто очень хотим, чтобы ты не забыл про свой выбор. Мы хотим, чтобы ты чувствовал личную ответственность эти пять лет, а не размазывал ее на всех. Мы хотим, чтобы ты с гордостью носил кепку ЗЕ и значок 73% и в конце срока выкатил нам большой список достижений и выполненных обещаний.

Читати далі