«Ми йдемо далі, щоб перемагати! Драйву додали!» (фото, відео)

П’ятий президент України Петро Порошенко взяв участь у форумі «Солідарна СПРАВА громад». Сьогодні ж на форумі відбулось підписання меморандуму між партією «Солідарність» Петра Порошенка та громадською організацією «Солідарна справа громад». «Ми любимо стан боротьби, але ми мріємо про стан перемоги», – зазначив у своєму виступі на форумі Петро Порошенко.

Читати далі

«Азов» знищив штаб окупантів (відео)

Бійці «Азову» знову завдали удару по окупантах. Цього разу під вогнем азовського озброєння опинився штаб терористів. Влучні постріли – і головне кодло ворога зруйновано. «Азов»: продовжуємо вести боротьбу з терористами!

Читати далі

Як «патріоти» вчергове не розгледіли та з’їли державника

Багато років деякі розумні та патріотичні люди через мою підтримку політики Президента Порошенка чомусь зокрема закидали мені прізвища Хомчака, Кернеса та Труханова як його “договорнякі” та “зраду”. Проте тепер Порошенко не президент, а от Хомчак – цілий НГШ, і Кернес з Трухановим нікуди не ділися, навіть намилилися до Верховної Ради за допомогою Коломойського та Портнова. Тепер ми приблизно в 2010 році, за ним неодмінно прийде 2013, і це ще оптимістично, бо може бути і 1919.

Читати далі

Права граждан как недостаток действующей Конституции Украины

Просто задумайтесь над этими словами Головы Администрации зе: “Наша действующая Конституция далеко не идеальна. Чему является доказательством существование майданов и прочих негативных явлений”. Все эти 5 лет каждый месяц граждане Украины выходили протестовать против Порошенко, и ни разу никто из его администрации не позволил себе назвать протестующих недостатком действующей Конституции. Вот и вся разница. В нескольких предложениях из уст новой “власти”.

Читати далі

Бескидський тунель – рік роботи (відео)

Бескидський тунель у Карпатах, який з’єднує Україну з країнами Євросоюзу — наймасштабніший інфраструктурний проект, реалізований у нашій країні за останні десятиліття. Нині тунель повністю забезпечує як пропускну потребу на дільниці Лавочне — Мукачево, так і умови для розширення експортного потенціалу України.

Читати далі

Віктор Муженко відвідав штаб-квартиру НАТО для участі в засіданні Військового комітету НАТО + Україна (фото)

Напередодні засідання Військового комітету Віктор Муженко отримав інформацію зі ЗМІ щодо звільнення його з посади начальника Генерального штабу – Головнокомандувача ЗСУ. Незважаючи на зміну статусу, однак із підтвердженими повноваженнями, Віктор Муженко ознайомив начальників генеральних штабів і головнокомандувачів збройних сил країн Альянсу з поточною безпековою ситуацією в та навколо України і з основними напрямками реформування ЗСУ.

Читати далі

На Одещині відбулися успішні випробування ракет «Вільха-М» та «Вільха-Р» (фото, відео)

Продовжується робота з модернізації ракет та ракетного комплексу “Вільха”, і сьогодні відбулися пуски ракет підвищеної дальності “Вільха-М” та ракет з касетною бойовою частиною “Вільха-Р”.

Випробування триватимуть до кінця тижня, зокрема, повинні відбутися пуски крилатих ракет мобільного комплексу “Нептун”. “Укроборонпром” готується до того, щоб з серпня по жовтень провести державне випробовування і поставити їх на озброєння ЗСУ до кінця 2019 року.

Читати далі

У Пороха на книжковій «поличці з ДСП» серйозне поповнення (фото, відео)

От скажіть мені, за що його так люблять прості громадяни? Він же начебто обікрав їх усіх до останньої нитки? Та що там нитка? Смартфон придбати нема за що. І прості солдати, ветерани війни з росією, чомусь з радістю стоять поруч. Дивно. Він же начебто обікрав армію до останнього берця-облегчьонки та залізного шолома. Але військові все одно поруч. Дурні? Не знають правди про погані руді Талани влітку чотирнадцятого? Або тут щось інше… Може навпаки? Вони все пам’ятають, розуміють і вміють відділяти зерна від полови?

Читати далі