Енергомутки зекомандантів

Перший заступник голови СБУ Баканов направив офіційного листа до уряду та парламенту, де зазначає загрозу держбезпеці у разі імплементації енергопакету. Так, той самий Баканов, що до недавнього часу був керівником студії «Квартал 95». І ось засідання РНБО повинно відбутися вже завтра. Тільки під вже формальним приводом аварії на шахті у Львівський області, наслідком якої стала загибель двох гірняків. Якщо ви вважали, що існує хоч яка межа цинізму для Коломойського, то ні – ніяких меж не існує. Два життя плюс – статистика. Два життя мінус – інструмент вирішення власних питань.

Читати далі

Хто людину-бумеранг запускає, до того він незабаром і повертається

Головний вигодонабувач у всій цій історії – забугорний путін. Недарма ж він так закликав Зеленського повернути Саакашвілі українське громадянство. Дехто думав, що це тролінг. Ні, дуже хороший розрахунок. З кожним Зеленським, Коломойським, Саакашвілі, Савченко… Україна стає слабшою, дезорганізованішою та беззахиснішою.

Читати далі

Такой был план?

73% умнейших людей Украины голосовали за Зеленского, чтобы он пошел на дефолт, что автоматом вызовет падение курса гривни, рост цен на все импортное, включая газ, бензин, телефоны, бытовую технику, падение зарплат в долларом эквиваленте, вызовет панику в банковском секторе, вынудит НБУ включить станок, и мы на ровном месте придумаем себе кризис похуже 2015 года?

Читати далі

Президент втомлених від війни

Військо не буде пріоритетом нового головкома, не дивлячись на його відвідування зони ООС, яке було більше схоже на наскок для фотосесії. Судячи з відео від “команди Зє”, це було явне відбування номеру, формальний пункт обов’язкової програми. Проте ця фальшива турбота зіграє на його електорат, бо населення вже давно поверхнево відноситься і до війни, і до реальних проблем армії, забувши, якою ціною насправді здобувалася для них “демократія”.

Читати далі

Зе-хроники. Про шахту (видео)

Приехал – ок, молодец, хвалю. Хотя нет, погодите. Президенту ведь нельзя на такие мелкие события ездить, да? Ну там, технику военным передавать – это ж пиар, да? И с семьями погибших – это ж тоже пиар, да еще на крови, не так ли? Ну, по крайней мере, раз такой логики придерживались “оппозиционеры” в отношении 5-го президента, логично будет ее придерживаться в отношении 6-го. А за быдляцкую форму посыла нахрен журналиста “Прямого” – штраф. Ты ж президент, епт. Держи марку! Зе продолжает медленно погружаться в зловонную коричневую субстанцию, бодро пуская пузыри.

Читати далі

Петро Порошенко передав 1 мільйон 752 тисячі гривень на потреби української армії (фото)

Петро Порошенко передав волонтерам, що допомагають фронту, гроші, які відсудив у Британського телеканалу ВВС. Сьогодні голова фонду «Повернись живим» Віталій Дейнега та керівник львівської ГО «Допоможи фронту» Богдан Масляк особисто зустрілися з п’ятим президентом і обговорили, на які потреби хочуть спрямувати допомогу.

Читати далі

Петро Порошенко вступив у партію “Європейська Солідарність” (відео)

Петро Порошенко вступив у партію “Європейська Солідарність” і отримав членський квиток за номером 52025. 31 травня в Мистецькому Арсеналі відбудеться з’їзд партії “Європейська Солідарність”.

Читати далі