Суцільний треш із «оборонних» махінацій Аталотія та Жулі (відео)

Тарас Чорновіл

Зараз триває на Прямому трансляція засідання парламентської комісії щодо фактів розбазарювання української армії. Там уже прозвучало купа цікавих повідомлень.

Наприклад, комісія взяла до розгляду й попросила НАБУ провести слідчі дії щодо одної злочинної оборудки 2015 року, якою було завдано шкоди державі на 2 мільйони доларів. От тільки кінцевим вигодонабувачем цієї авантюрної фірми є Олександр Тимошенко – чоловік Юлії Тимошенко. Від цієї компанії родина Тимошенків у звітному 2017 році отримала 800 тисяч гривень прибутку. Це інформація не звідки-небудь, а з електронної декларації кандидата в Президенти Юлії Володимирівни Тимошенко.

 

Ну і де ж ті нацжони з нацкорпусами під родинним палацом Тимошенків? Що, з Москви рознарядочка не поступила?

Далі йдуть просто вражаючі дані про розпродаж за ультра заниженими цінами озброєнь. Наприклад, 201 тисяча гривень за танк (а вони ще й перед продажем до Африки пройшли за наш кошт передпродажну підготовку). Один з нюансів оцінки: танк, який був привезений на наші склади й ні одної хвилини не використовувався, стояв законсервованим, оголошений, що має 80% зносу!!!

Там зараз іде суцільний треш із махінацій Гриценка.


З Державної компанії “Укрінмаш” були переведені 2 млн. дол. США на офшорну компанію, яку контролює чоловік Юлії Тимошенко – Іван Вінник

Міністр оборони Гриценко за 9 місяців перебування на своїй посаді списав, а потім продав, 919 танків Т-72 – Іван Вінник

Автор