Роковини обстрілу Краматорська “русскім міром”

Mason Lemberg

Сьогодні четверті роковини обстрілу російською армією житлових кварталів та аеродрому Краматорська.
Обстрілу з системи залпового вогню Смерч, яка в шахтах Донбасу не видобувається, звідки гібридно видобувалися російські танки. Смерч виробляється в рф.
Обстрілу, в результаті якого загинули 17 людей, в тому числі 10 цивільних і 7 військових.
Обстрілу, в результаті якого було поранено 64 людини, в тому числі 49 цивільних і 15 військових. В тому числі 5 дітей.
Обстрілу, під час якого боєголовки від Смерчу залітали в квартири російськомовних жителів Краматорська, яких обстрілював “русскій мір”.

Впевнений, що про ці роковини сьогодні ні слова не скажуть всякі Бойки, Вілкули та інші Мураєви. І Ахметов не прогудить за своїми людьми, своїми виборцями. Бо вони миритися хочуть з тими, хто їх вбиває смерчами.
Впевнений, що про ці роковини сьогодні ні слова не скаже газова пенсіонерка. Бо ж в неї в рекламі українців вбивають тарифи, та виявляється ці 5 років ми просто “терпіли злидні” без будь-яких причин на то. Нічого незвичного ж не сталося з нами за ті 5 років.
Впевнений, що про ці роковини сьогодні ні слова не скаже полковнік в шапочці з фольги, який 5 років провів під чавунною ванною в квартирі, оформленій на дружину. Бо ж на його думку російськими смерчами нас обстрілюють нечесні (нч) політики, ті які посміли відновити армію, яку він просрав, розпродав і розбазарив.
Впевнений, що про ці роковини сьогодні ні слова не скаже махаючий руками мер міста, бо ж абстрактна корупція вбиває, де Петро? І взагалі ми програли цю війну ще в 2014.
Впевнений, що про ці роковини не згадає шут олігарха, бо ж ржати над вбитими українцями не випадає навіть шуту. Він би поржав як з “термоса”, але бабушка з Женеви може за це посварити. Він би висловив співчуття росіянам і вибачення за те, що вони нас обстріляли, але ж стадо нікчемних малоросів в цьому випадку може не зрозуміти.

В мене є багато претензій до Порошенка. Більше, ніж багато хто думає.
Але на фото та в цьому пості одна з найважливіших причин, чому я буду за нього голосувати.
Тому, що він єдиний, хто називає ворога ворогом. Хто застерігає мене від ворога. Єдиний хто бореться з реальним ворогом, який вбиває українців і хоче знищити мене.

В той час коли інші розказують мені байки, що російськими смерчами мене обстрілюють високі тарифи, “не такі” реформи, абстрактна корупція, закликаючи мене слідувати їхньому прикладу і стати на коліна перед вбивцями, а деякі ще й пропонують нагнутися.

Автор