Агітуємо правильно

Ірина Ніка

Люди, коли нам прямо говорять “роби це, роби те”, нам хочеться виконувати цей наказ і робити?

Ні, ми прагнемо зробити навпаки. Чиста психологія.

Тому агітуємо правильно, пояснюємо людям простими словами правдиві речі:

  • буде юлька чи зе – через декілька місяців сепараторний мир з росією, вони самі постійно про це кажуть, окуповані території назад до нас, шахт нема, інфраструктуру знищено, платити їм будуть з нашої кишені. Багато платити, дуже багато платити. А приїжджі казачькі будуть вести себе повсюди як хазяєва. Хто не вірить – нагадайте їм ригів при янику.
  • армії кінець. Повний кінець. Все, через пару років закінчаться контракти, і копняком під зад. Армія у “мирній країні” не потрібна. Військовим та членам їхніх родин я б радила дуже задуматись – реально тільки при Порошенкові у нас почалася армія, клоуну чи силіконовій бабі ви не потрібні ні під яким виглядом.
  • безвізу кінець. Так чи інакше, чи росія нам закриє виїзд через своїх ляльок, чи Європа- щоб всяка срань східна не перла.
  • церкві кінець. Поступовий, але невідворотній. Нічого мстивішого за руських попів у світі нема, Томос і позорище росії нам пригадають.
  • долар , комуналка – пару років халяви, борги під страшні проценти, років за 5 – доля Венесуели та поїджені звірі в зоопарку.

Я серйозно, не говоріть людям, що їм ДАЛИ, поясніть, чого у них не буде, та що утримувати вони будуть не себе і дітей, а новоросів і їхніх дітей.
Східним областям постійно показувати на окуповані території та пояснювати, що ОТАКЕ буде в них, що їхній дім буде домом російського бидла. Щодня нагадувати. Може й дійде.