Тимошенко бере змором

Валерій Прозапас

Здається, їй хтось сказав, що вона Коперфілд, – і пані Юлія повірила.

На черговому бенефісі спочатку як доказ існування команди “абсалютних інтелектуалів” вона чомусь продемонструвала Кучєрєнка.

Потім заявила, що в Кремнієвій долині не можна ступити кроку без привітання з молодими українськими геніями, які з журбою та образою на невдячну батьківщину одразу після технікуму вирішують реалізовуватися в Каліфорнії.

Стару добру медведчуківську спробу провернути диверсію та змінити Конституцію на аморфне “народовладдя” Юлія Володимирівна намагається видати за свою. Концепцію викладає смутно, але там явно захований якийсь смішний фокус типу демонтажу української державності.

Мінський процес треба замінити на щось інше, але зберегти санкції. Якщо не вийде зберегти, все одно замінити треба, бо Будапештський меморандум. А це ж для канцлєра найкращий привід – в нових переговорах демонструвати свої сукні Володимиру Путіну, як в старі добрі хі-хі-часи. Прояснити цю пропозицію Юлія Володимирівна чомусь не кличе свого прихильника Кравчука, мабуть тому, що він той Будапєшт створював та може видати секрети і цього фокуса.

А після заяви “Якби Україна раніше вступила до НАТО, ми б не були зараз в такому становищі” я подумав, що магічна Тимошенко відмотала час на 2008 рік, коли її політична сила при владі не підтримала ПДЧ, і зараз вона все виправить.

Вона ж заявляла про несвоєчасність вступу до альянсу, вона блокувала всі спроби бодай трохи просунути це питання і захистити країну від явних апетитів Москви після нападу на Грузію, а тепер звинувачує в цьому саму ж себе. Не може ж людина так відверто брехати в очі.

Може. Виявилося може. Інакше б не очолила рейтинг українських політиків-брехунів за кількістю пустопорожніх обіцянок та підтасовок.

Пам’ятаєте її звинувачення на адресу Президента Порошенка в “відміні виборів через домовленість з бойовиками” © ? Вона впевнена, що не пам’ятаєте, бо в її владі контроль над чубатими головами, і вибачатися, схоже, не збирається.

Тому після чергового сеансу масового гіпнозу додивитися підписання (!) “антикорупційної” (!) угоди (!) Тимошенко (!) з іншими відомими ілюзіоністами Садовим та Гриценком було вище моїх сил.

Сподіваюсь, ми позбавимось цих шарлатанів, бо Коперфілдам місце в цирку, а не в українській політиці.

Автор