Для хамуватих обранців і їх електорат – “біомаса”

Валерій Прозапас

Огидний випад нардепа Власенка в бік Ірини Геращенко – це не просто поодинокий приклад хамства. Це прояв системи мислення цілого пласту представників українського політикуму, які невмотивовану агресію, погрози та образи на адресу посадовців чомусь вважають своєю електоральною перевагою.

Такий метод справді діє на специфічні кола населення, правда, останні вже давно окучені низькопробною чекістською пропагандою, тому подібна конкуренція виглядає сумнівно.

Дивно, але від цього громадяни типу Власенка, Купрія і Ко не втрачають інтересу з боку багатьох наших так званих ЗМІ, які б мали виконувати роль фільтра від подібних представників “еліти” та бойкотувати їх через глупство та хамство, але навпаки регулярно допускають їх до ефіру.

І в тому числі через це сексист та невіглас Власенко продовжуватиме захищати інтереси своєї шефіні (яка, звичайно, нічия не “підстилка”), протирати штани в парламенті, проривати кордони та поливати помиями роботу таких, як Ірина Геращенко.

А добрий український народ дивуватиметься, чому зміни на краще такі повільні, бо не здогадується, що для деяких своїх хамуватих обранців він – просто “біомаса”.

Автор