Президент затвердив ратифікацію Угоди між Україною та Румунією у сфері військових перевезень

Угодою зокрема визначаються терміни, органи, відповідальні за військові перевезення, порядок організації, планування та виконання перевезень, заборонені для перевезення вантажі, максимальні строки перевезень тощо.

Читати далі

Глава держави підписав Закон щодо інвестиційної привабливості будівництва об’єктів відновлюваної енергетики

Законом вдосконалюються окремі норми законодавства для стимулювання розвитку відновлювальної енергетики, зокрема виробництва електричної енергії з енергії вітру.

Читати далі

Хто наступний в черзі святкувальників радянських ювілеїв?

Про яку ідеологічну та інформаційну роботу можна говорити, коли щоразу, як догрібає черговий радянський ювілей, у війську починає чухатися посвяткувати 100, 85, 75 років? Як слід реагувати на пряме порушення наказу та видачу нагород, що прив’язані до радянської військової історії? Маючи цілу жменю порушених документів від інструкції до закону, що треба робити із порушниками?

Читати далі

Почему не Садовый

К Садовому у меня, безусловно, не так много вопросов, как к Воне. И вопросы эти куда менее острые, чего уж там. Но они есть, и они так же принципиальны для меня, как вопрос сдачи ГТС Кремлю.

Читати далі

Дежурные темники Кремля от «Новой»

Честнейшие журналисты НГ заявили, что Кремль хочет в прямых переговорах обменять Сенцова на Ярошенко, Бутину и Бута. Ну, вы же под посольство придете потребовать у американцев обеспечить обмен, не зассыте? Ваши ж друзья из Новой сказали, что правда, значит, правда?

Читати далі

Если Порошенко служит России, значит, Юля не служит, да?

В ходе Согласительного совета в Верховной Раде Юлия Владимировна Тимошенко хотела, мабуть, выдать на гора пресловутое «Сам дурак». Но искушённый в политическом 3,14обольстве политик решила действовать нестандартно и заявила следующее: «Порошенко служит России» ©

Читати далі

Вовка, да ты – волшебник!

Ушами хлопнул и… разбудил Украину! А ты хотел, чтобы мы испугались и забились под плинтус?! Ну, шо поделать, хреновый из тебя волшебник, как, собственно, и царь! Но все равно спасибо, так бы ещё десятилетия втыкали в сказки о братской дружбе…

Читати далі

Чорні тіні від яскравого світла

З початком Майдану, з початком війни, військової агресії РФ проти нашої Батьківщини без всякого примусу з глибини українського народу народився патріотичний рух, який розділився на декілька потоків: рух громадянських активістів, волонтерський рух, добровольчий рух, рух за національне відродження. Але практично відразу з’явилися люди, які відчули вигоду, що можна отримати з народної поваги та вдячності.

Читати далі

Фонд Порошенка та ЮНІСЕФ розпочали тренінги для фахівців Ресурсних центрів підтримки інклюзивної освіти (фото)

Запропоновані тренінги спрямовані на те, щоб пояснити специфіку роботи сучасних Інклюзивно-ресурсних центрів та налагодити їх взаємодію з закладами освіти, обговорити ролі працівників ІРЦ у забезпеченні інклюзивного освітнього середовища для дітей з особливими освітніми потребами.

Читати далі

Петро Порошенко зустрівся з Франсуа Олландом (фото, відео)

Глава держави нагородив Франсуа Олланда орденом Свободи за визначний особистий внесок у підтримку суверенітету, територіальної цілісності і незалежності України, а також у справі протидії розгортання агресії на Донбасі та деокупації Криму.

Читати далі

Президент України провів телефонну розмову з Канцлером Німеччини

Петро Порошенко та Ангела Меркель обговорили питання двостороннього порядку денного, в тому числі енергетичної безпеки. Співрозмовники також обговорили порядок денний візиту Ангели Меркель до України, який відбудеться цієї осені.

Читати далі

«Thank you Mr. Putin» – Петро Порошенко дав інтерв’ю американському телеканалу СNN

«Отже, дякую, містере Путін, що зробили мою країну більш європейською, тепер вона ще більше готова захищати європейські та трансатлантичні цінності. Ми абсолютно впевнені, що не повернемося до російської імперії», – Петро Порошенко.

Читати далі

Страх и ненависть: на каких чувствах играет пропаганда

Пропаганда XXI века доказала, что игра на образах и чувствах действует вернее и глубже, чем любая идеология, и что контролирование эмоций намного эффективнее, чем контролирование мышления. А еще – то, что разрушить моральные нормы у человека оказалось очень легко.

Читати далі