Заява Президента України у зв’язку з рішенням Синоду Вселенського Патріархату (фото, відео)

«Це – велика перемога боголюбивого українського народу над московськими демонами, перемога добра над злом, світла над темрявою. Я всіх вітаю з цим великим днем, якого український народ чекав довгих 332 роки. Вітаю вас! Слава Україні!» – наголосив Петро Порошенко.

Читати далі

Досить дивитися на своїх військових через шпаринку політичних уподобань

Україні, щоб виконати програму модернізації та будівництва військових складів, треба витратити 10,6 млрд грн, перші 0,5 млрд з яких були виділені в 2018 році. І ні в кого немає чарівної палички, а 90% з тих, хто її пропонують, якраз причасні до занедбання військової складової держави.

Читати далі

Потрогайте Историю руками

Мы исправляем глобальную ошибку Богдана Хмельницкого. Мы исправляем то, что было потеряно в семнадцатом, мать его, веке. История вершится прямо сейчас. Мы видим, как рушится то, что казалось незыблемым века. Где-то там, далеко, Иван Мазепа смотрит на нас. И он улыбается.

Читати далі

Робоча поїздка Президента України до Хмельницької області (фото, відео)

«Зауважу, скарбів гетьмана Полуботка ми ще й досі не знайшли. Тож прошу армію та суспільство чітко зрозуміти, що програма модернізації розрахована не на тижні й не на місяці, а на роки, по деяких видах озброєнь ми й так йдемо з суттєвим випередженням графіку. Ключове, що ми почали цей процес, який з часів проголошення Незалежності був замороженим», – сказав Президент.

Читати далі

Нарешті змінюємося ми, люди

Раніше ми терпіли й мовчали, бо знали – всюди так, і всі проходять через ці казарми й ці палати. Зараз ми прискіпуємося до будь яких дрібниць. Навіть до того, що на солдатській кухні якісь не такі кахлі і ліжка в кімнатах вузькі. І насправді, це добрий знак. Бо він про перший крок до усвідомленої самоповаги у кожного.

Читати далі

Хто юзає лохів-бляховодів?

Найгірше те, що керівники цих євробляхерів не зацікавлені у вирішенні питання. Вони відкидають будь-які пропозиції та висувають все більш нереалістичні умови, купи поправок до законопроектів, максимально затягуючи справу. Їм не цікаво різати курку, яка несе їм золоті яйця.

Читати далі

Петро Порошенко ознайомився з ходом проведення багатонаціональних навчань «Чисте небо-2018» (відео)

Глава держави перебуває в робочій поїздці на Хмельниччині.

Читати далі

Українську яхту з майже 60 мігрантами затримано в Середземному морі

У результаті вжитих спільних заходів Держприкордонслужби та Європолу в Середземному морі в Каламакському морському регіоні Паліовуна, правоохоронні органи Греції затримали українську яхту. Нею перевозили 57 мігрантів. Члени екіпажу судна – 3 наших співвітчизники.

Читати далі

Кому адресован бойкот цен на бензин?

Зачем блокировать весь Киев на час, если надо блокировать Минэнерго или заправки навсегда? Потому что в первом случае Конус поругает, а во втором бандиты быстро материализуются? Против чего акция? Против маржи АЗС и трейдеров? Против суммы акциза?

Читати далі

Військово-Морські Сили ЗС України відвідала делегація ЗС Великої Британії (фото)

Метою заходу було обговорення підтримки, яку може надати Велика Британія в рамках розвитку та підготовки українських ВМС. Робочі групи двох країн обговорили концепцію та напрямки подальшої співпраці.

Читати далі

Інформація щодо обстановки на 6-му Арсеналі поблизу Ічні (відео)

Загиблих і травмованих внаслідок надзвичайної ситуації не зафіксовано. Всього до проведення рятувальних та інших невідкладних робіт в районі надзвичайної ситуації залучено близько 1 тис. осіб та 212 од. техніки.

Читати далі

Склади та Муженко

Рішення – у будівництві нових складів подалі від кордону та з принципово новою системою безпеки. Й українська влада вже робить це. Буквально на днях здається в експлуатацію комплекс складів боєприпасів на Хмельниччині.

Читати далі

Марина Порошенко відвідала акцію «Приречені на щастя», яка отримала грант Українського культурного фонду (фото)

Акція «Приречені на щастя» передбачає творчі зустрічі, практичні семінари, майстер-класи, фотовиставки та кінопокази, під час яких висвітлюються можливості й таланти людей з інвалідністю. Кульмінацією проекту стало театралізоване дійство за участю дітей та молоді з порушеннями психофізичного та інтелектуального розвитку.

Читати далі

Трамп-пам-пам и наши БТРы…

Не будучи ни симпатиком Трампа, ни хаятелем (пусть это делают граждане США), я сторонник того, что оценку сделанному им поставит время. Но то, что уже при его президентстве Украина опередит Россию на высокотехнологичном рынке вооружений, я сомневаюсь всё меньше.

Читати далі