«Між війною та миром» – Інтерв’ю командувача Об’єднаних сил генерал-лейтенанта Сергія Наєва

Про хід операції Об’єднаних сил Сергій Іванович Наєв відверто розповів читачам журналу «Військо України» в ексклюзивному інтерв’ю. Слід наголосити, що розмова з командувачем відбулася не в кабінетах штабу, а на передньому краї, в окопах та бліндажах, серед солдатів та офіцерів, які мужньо боронять Україну від оскаженілого агресора…

Читати далі

У Сіднеї відбулася офіційна церемонія відкриття «Ігор Нескорених 2018» (фото, відео)

Сьогодні у Австралії стартують міжнародні змагання «Ігри Нескорених». «Прошу українців зі всього світу підтримати наших героїв. І нехай в усьому світі нашим спільним гаслом буде гасло: «Слава Україні!», — Петро Порошенко.

Читати далі

О коррупции и антикоррупции в наших судах

Смотря на строящуюся систему, я уже сильно сомневаюсь, что это борьба с коррупцией, а не запланированный умысел построить судебную систему изолированной и с понятными расценками, я сильно не верю в такие совпадения. И то, что я написал, – это только вершина айсберга.

Читати далі

Другая симптоматика

Не нужно ссылаться на сладкие исторические примеры. Мы имеем дело со злобным псом, который или разорвет нас на куски, или, поджав хвост, забежит в свою конуру, зализывая раны. На фронте не будет совместных с противником рождественских песнопений и колядований. Перестаньте стоять с раскрытыми объятиями лицом к Востоку. Простудите легкие.

Читати далі

Ціна миру

«Іскандери» від санкцій все ще сміються, але виключно на кутні (тобто так, що не збагнути – сміються вони чи плачуть). І як врятуватися Кремлю у цій ситуації? Відповідь – поманити «дурних хохлів» ідеєю миру на будь-яких умовах.

Читати далі

«Рабів до раю не пускають» ©

Учитывая газовый договор Тимошенко с Газпромом в 2009 году, Путин отлично знает, кто для него является наиболее комфортным переговорщиком в Украине по всем вопросам. А впоследствии и послушной марионеткой.

Читати далі