Не для всіх сьогодні свято

Мразота й далі намагається девальвувати значення Томоса, придумуючи жарти рівня сільського клубу, а кремлівські газети намагаються довести, що українців купили, звезли і т.д. Не так важко на п’ятому році війни відрізнити своїх від свинособачих цуциків, якими б гаслами цуцики не прикривалися. Було б бажання відрізняти…

Читати далі

NewsOne висновків не робить

Скільки б не мінялися власники – «NewsOne» висновків робити не збирається. Канал й надалі поширює брехню, обливає брудом українських солдат і веде антидержавну пропаганду в кращих традиціях більшовицької «Окопної правди» зразка 1917 р. Особисто я не хочу, аби ефект від «NewsOne» був той самий, що від більшовицьких газет у 1917 р.

Читати далі

Зі святами вас, українці!

Хотя бы раз в год надо вспоминать, почему всё. Вспоминать, благодаря кому это всё. Кто встал на линии разграничения между нами и ими. Хотя бы раз в год. Можно чаще. Желательно даже чаще. Но хотя бы раз в год.

Читати далі

Один день Президента с Котом. Финал (фото)

Президент традиционно вышел в салон, поблагодарил всех за работу, снова нашёл меня взглядом:
– Дякую ще раз! Олексію, передааай усім мої найщиріші привітання та велику подяку! Ми обов’язково переможемо!!! – Президент ещё раз улыбнулся и пожал руку.

Читати далі

Президент побажав нашій команді ветеранів успіхів на «Іграх нескорених» в Сіднеї (фото, відео)

Петро Порошенко зауважив, що говорив із засновником міжнародних спортивних змагань «Ігри нескорених» Принцом Гаррі, «що «після Сіднею в найближчі роки «Ігри нескорених» будуть в Києві». Спортсмени збірної повністю підтримали таку ідею Президента.

Читати далі

Участь Президента в урочистих заходах до Дня захисника України (виступ, фото, відео)

«Вітаю всіх зі святом Покрови Божої матері, з Днем захисника України. Ці два свята органічно поєднані. Без Божого благословення, без заступництва Благословенної Святої Діви Марії неможливо подолати жодну ворожу навалу та неможливо побудувати міцну українську державу. Вітаю всіх також зі змінами у військових статутах, які узаконили наше народне вітання – Слава Україні!», – привітав Петро Порошенко.

Читати далі