МВС не допустить свавілля та злочинів на ґрунті релігійної нетерпимості (фото, відео)

Напередодні свят поліція наблизить наряди до релігійних споруд. «Закликаю не допускати провокацій і спекуляцій. МВС забезпечить безпеку та правопорядок. Якщо виникне необхідність протидіяти екстремізму та релігійній ворожнечі, діятиме жорстко. Хай це не стане несподіванкою для всіх «гарячих голів», – підкреслив очільник МВС.

Читати далі

Президент відзначив високими державними нагородами військовослужбовців

Президент відзначив орденом Богдана Хмельницького III ступеня – одного військовослужбовця посмертно, орденом «За мужність» III ступеня – десятьох, з них сімох посмертно, а також медаллю «Захиснику Вітчизни» – дев’ятнадцять героїв, двох з яких посмертно.

Читати далі

Перетопчутся, аспиды…

Всё идёт к тому, что Масковская церковь превратится в неканоническую секту, молящуюся на ботоксные мощи своего единственного святого – Путина, и добывающую благодатный огонь не в Афоне или Иерусалиме, а на могиле неизвестного солдата в Сызрани.

Читати далі

Цена куска железа, упавшего с неба

Если кто-то принял решение и отдал приказ на применение ЗРК “ОСА”, то на это были серьезные причины. Последствий нет. Так вот благодаря этому решению, скорее всего, их и нет. А на землю падает все, что в небе. Закон физики. Но лучше это осколки уничтоженного БПЛА и остатки ракеты, чем начиненный взрывчаткой боеприпас.

Читати далі

Методичка зрадофилу

“Кто, если не Полторак?” — пишут армии проплаченных интернет-троллей. “Да кто угодно!” — ответим им мы. Мало ли достойных кандидатур? Пашинский. Татьяна Черновол. Это мог быть Аталотий Гриценко, в конце концов! Почему это не мог быть Насиров? Сытник? Лещенко? Найем?

Читати далі

Так хочется называть себя тысячелетней империей…

– Мы создадим свою церковь. Отдельную от всех!
– И как ты её назовёшь? – саркастично спросил Путен. – Имени Железного Феликса?
– Нет! Мы назовём её… Московитская церковь Кремлевского патриархата имени Солнечноликих Владимира, Иосифа и… Владимира!

Читати далі

Минский антитомос

Кирюха действует на опережение. Хочет, так сказать, грубо говоря, законтачить своих белорусских подчиненных. Объявят раскол, и в памяти всех его местом запомнится Минск, а не Москва. Подлая сволочь действует традиционно подло.

Читати далі

Пуйло терміново скликав Радбез РФ через автокефалію УПЦ

Безкінечно, століттями брехали, ламали, знищували, але славна Україна нікуди не поділася. А тепер совбєз РФ, відітє лі, он собрал через автокефалію УПЦ.

Читати далі

Как выбирали блоггера на Один день с Президентом

«А зачем он тогда в поездку поедет, чтобы вопросы задать? Можно ж никуда не ехать, а так, интервью просто? Или на бумажечке вопросы записать и передать?» 😆

Читати далі

Президент прийняв рапорт Міністра оборони Степана Полторака про звільнення з військової служби (фото, відео)

«Вітаю Вас, Степане Тимофійовичу, з новим, вже цивільним етапом у Вашому житті. Завершилася Ваша високодостойна служба в армії, але триває Ваше служіння Україні», – підкреслив Петро Порошенко.

Читати далі

Інформація щодо обстановки на 6-му Арсеналі поблизу Ічні (фото)

Загиблих і травмованих внаслідок надзвичайної ситуації не зафіксовано. У період з 13:00 до 14:00 13 жовтня на території арсеналу спостерігалась детонація боєприпасів до 3 вибухів на майданчиках, де відбувалося тління.

Читати далі

Відбулися перші з часу проголошення Незалежності України українсько-японські консультації з безпеки (фото)

У Міноборони Японії відбулась церемонія підписання Меморандуму між оборонними відомствами України та Японії щодо співробітництва та обмінів у сфері оборони. Меморандум є першим в історії двосторонніх відносин документом, який офіційно підтверджує наміри сторін розвивати співпрацю в оборонній сфері та визначає головні напрями співробітництва.

Читати далі

Міністр оборони України заохотив військових та цивільних, залучених до створення Меморіалу МО в Києві (фото)

Міністр оборони України Степан Полторак вручив іменну вогнепальну зброю, відзнаки Міноборони України та грошові премії військовим Держспецтранспорту України, працівникам Центрального проектного інституту Міноборони та цивільним робітникам, присутнім на церемонії.

Читати далі

Україна та Молдова – “аналітика” за півпельменя

Вишенька на торті – це прекрасна карта, де Україна виділена одним кольором разом з Африкою і Південно-Східною Азією, а та ж сама Молдова, маніпулятивний показник якої відрізняється від України на 1%, виділена зеленим кольором.

Читати далі

Робоча поїздка Президента до Херсонської області (фото, відео)

«Завтра ми будемо святкувати День захисника України. Це перестало бути святом хлопців лише за гендерною ознакою. 55 тисяч дівчат зараз служать в лавах Збройних Сил України. Я, користуючись нагодою, хочу привітати всіх захисників Вітчизни, які міцно тримають зброю в руках», – наголосив Петро Порошенко.

Читати далі