«Мирный план» Аталотия

Если раньше вы не думали, что Аталотий Гриценко пророссийский кандидат, – начинайте думать. Я вот, например, не думал. Я думал, он просто самобеглый советский дурак, не знающий, куда его жена пошлёт завтра. А поди ж ты.

Читати далі

На Приазов’ї проведено навчання з відбиття висадки морського десанту противника на узбережжя (фото, відео)

В ході навчання свої навички вдосконалювали льотчики тактичної та армійської авіації, особовий склад загону морської охорони Держприкордонслужби України, воїни-артилеристи, бійці полку Нацгвардії, танкісти, які діють у складі резерву та військовослужбовці інженерного підрозділу загону мінних загороджувачів.

Читати далі

На Житомирщині триває будівництво гуртожитків поліпшеного типу для військовослужбовців-контрактників (фото)

За словами представника забудовника, на даному етапі виконуються роботи по накриттю будівель та утепленню зовнішніх стін, проводиться розводка труб системи опалення та водопостачання, вкладаються труби для водовідведення, невдовзі планується заведення до приміщень комунікацій.

Читати далі

Пожежу на території 6-го Арсеналу ЗСУ ліквідовано в повному обсязі

Залишаються поодинокі вибухи на двох тліючих майданчиках з періодичністю 1-2 вибухи на годину, які не несуть загрози населеним пунктам, розташованим поблизу арсеналу. Триває повернення особового складу до розташування військової частини.

Читати далі

Нафтогаз утримав 9 млн дол США коштів Газпрому в рахунок оплати боргу за арбітражним рішенням

Послідовно відмовляючись виконувати рішення Стокгольмського арбітражу, Газпром у 2018 році продовжує платити за транзит більшу ціну, ніж виставляє Нафтогаз, який розраховує тариф у відповідності до рішення арбітражу. Відтак Нафтогаз зарахував більше 9 млн дол. США переплати за послуги транзиту, що були надані у серпні, як платіж на виконання арбітражного рішення.

Читати далі

Президент вітає рішення ЮНЕСКО про початок прямого моніторингу ситуації в Криму

«Російській окупаційній владі не вдасться приховати свої злочини від міжнародної спільноти. Як не вдасться їй уникнути і заслуженої відповідальності», – зазначив Президент у своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

Читати далі

Не треба бігти до Томосу поперед Константинополя

Дорожная карта по Томосу, о Соборе и Патриархе, чтобы у вас не возникало фрустрации в духе “как еще не совсем перемога?”

Читати далі

Для кого ЧП, а для «UA: Перший» просто горячая новость

Разницу улавливаете? Информационный экстренный выпуск для оповещения и новости “я так вижу”. Потом целый день они мусолили тему в студии, привлекали “экспертов” и рассказывали, как все плохо. Это позиция канала, который финансируется из ваших денег.

Читати далі

«Зарубіжні партнери задоволені українською зброєю та технікою» – Олександр Турчинов (фото, відео)

Секретар РНБО України у рамках заходу обговорив питання співпраці в оборонних та безпекових питаннях з керівниками делегацій Польщі, Казахстану, Саудівської Аравії, Чехії, Туреччини та Таїланду.

Читати далі

Результати роботи органів прокуратури 02.10 – 09.10.2018 (брифінг, відео, інфографіка)

Прокуратурі вдалося повернути у державну власність та місцевим громадам близько 434 га земель на загальну суму понад 192 млн.грн. Ухвалені рішення щодо повернення законним власникам майна та коштів на загальну суму понад 42 млн. грн. З початку року органами прокуратури задокументовано 7 575 фактів вимагання неправомірної вигоди та інших корупційних злочинів.

Читати далі

Вчора волонтери – сьогодні виробники

Виставка “Зброя і безпека”. Стенд моїх друзів – фірми “Авіаційні системи України”. Представляють БПЛА “Валькірія”. Творці “Валькірії” – колишні активісти волонтерського фонду “АрміяСОС”. Розроблявся борт як волонтерська розробка.

Читати далі

Залесские страдания об украинском членстве в НАТО

Чем больше истерик, громких заявлений, случаев массового информационного суицида я вижу и слышу, тем тверже уверенность в том, что залог безопасности Украины – это полноправное членство в НАТО. Как, собственно, и боссы Североатлантического альянса четко понимают тот факт, что если Украина не остановит россию, очень скоро война полыхнёт на половину территории Европы.

Читати далі

Президент підписав низку Законів

Президент підписав Закони щодо доступу осіб з особливими освітніми потребами до освітніх послуг, щодо посилення захисту українців, ув’язнених НЗФ, окупаційною адміністрацією або органами влади РФ та щодо підвищення соціального захисту військовослужбовців, які загинули після звільнення зі служби.

Читати далі

Почему никто не сидит?

Ни один суд не натянет, что начальник арсенала, с наличными силами и закрытием бюджета на 40-60%, что-то там какую-то халатность допустил. Потому что 1600 вагонов и 88 тысяч тонн ему сортировать 20 лет. И вот некомплект, вот рапорта, а вот запросы. И никто не сядет, пока будет так с финансированием и комплектацией. 7-10 лет готовьтесь тащить лямку.

Читати далі

Тривають заходи з ліквідації наслідків надзвичайної події на території 6-го Арсеналу (фото, відео)

За наказом начальника Генерального штабу — Головнокомандувача ЗСУ генерала армії України Віктора Муженка посилено охорону та оборону складів і арсеналів зберігання боєприпасів на всій території України.

Читати далі