Пасьянс

Ще в 1930-х СРСР, як Єрмак, провів «ротацію» військового керівництва. Аж до командирів середньої і нижньої ланки. А чи не потрібна ця «керованість» для того, щоб армія не рипнулася після реалізації «мирного плану Єрмака»?

Читати далі

Санкції на часі. 18.03.2024

Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 18.03.2024. 1. Експорт метанолу з росії впав минулого року на 25%

Читати далі

Чому він, а не ми? (відео)

Якщо в світі існують сотні тисяч боєприпасів, які десь лежали, і їх треба було знайти, – то це повинна була бути наша робота. Нашого міністра оборони. Нашого верховного головнокомандувача. Це ми повинні землю носом рити, щоб знайти і домовитися.

Читати далі

Американські адвокати московської церкви погрожують народним депутатам

Роберт Амстердам, лобіст російської церкви на Заході, фінансується підсанкційним колишнім депутатом Вадимом Новинським. Це свідчення того, що нардепи справді підготували якісний проєкт, який може спинити вплив російської церкви в Україні.

Читати далі

Новий проєкт: мобільний штабний пункт (фото, відео)

Порошенко передає перший командно-штабний комплекс, виготовлений на замовлення бойових льотчиків для роботи в польових умовах. Він складається з двох частин – штабу і зони відпочинку. Його вартість – близько 1 млн 300 тис грн.

Читати далі

Применение дронов-камикадзе Shahed-131/136 в марте

Возрастает роль РЭБ в вопросах перехвата Shahed-131/136. В частности, вчера из 22 дронов-камикадзе минимум 4 были “посажены” средствами РЭБ без детонации БЧ. 

Читати далі

На росії відбулося самоперепризначення диктатора

Реальних виборів навіть із натяком на справжність там не було. Порушені базові принципи зміни влад так званими змінами до конституції рф. Знищено і залякано залишки будь-якої іншої думки в країні.

Читати далі

Вісті з фронтів. 18.03.2024

• Торецький та Покровський напрямки на даний момент є зоною найбільш активних дій військ противника • У Південній операційній зоні зусилля противника концентруються на Времіївському та Оріхівському напрямках.

Читати далі