Втрати ББМ та їх виробництво в росії

За два роки росія втратила ту кількість ББМ, з якою вступила в повномасштабну війну. Російський ВПК, який працює у режимі масштабної ремонтної бази, не встигає компенсувати втрати.

Читати далі

Унікальний досвід виявився не потрібним новому керівництву Генштабу

Те, що зараз почало робитися, то не про навчання, не про цінність життя солдата, не про підготовку. Це про “все по правилах”. Про маленьку совєцьку армію проти великої совєцької армії. 

Читати далі

Санкції на часі. 01.03.2024

Імпорт аграрної продукції з росії до Польщі досяг $117 млн і перевищив рівень 2021 року. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 01.03.2024.

Читати далі

Новости из США. 29 февраля 2024 года

• Конгресс принял временный бюджет на неделю • Ультраправые республиканцы противятся принятию любого бюджета • Верховный Суд помог Трампу оттянуть судебный процесс по делу о 6 января • Байден и Трамп в один день побывали на южной границе • Макконнелл покинет должность лидера республиканцев в Сенате • Источник финансирования критически важной военной помощи Украине, если не будут выделены ассигнования Конгрессом

Читати далі

Членство в ЄС і диктатура несумісні

Три попередження від ЄС вже прозвучали. Не буде виконання – не буде Європи. Не буде і допомоги. А без допомоги не буде України. Однак у процесі не стане тих, хто до цього довів. Тому слухайте. І виконуйте. Поки не пізно.

Читати далі

Так мав виглядати «мир» на умовах рф у 2022 р.

The Wall Street Journal розповідає про угоду, за якою пропонувалося завершити війну у ​​2022 році. Ні Армії, ні Мови, ні Віри, ні НАТО. Трагедія Бучі зупинила це…

Читати далі

Для вас це гра на гроші, а ми боремося за життя

Замість вирішення, проблема погіршується, і немає жодних сигналів, як Польща збирається це виправити. Потрібні рішучі, але відповідальні та реалістичні дії.

Читати далі

Атаки дронів Shahed по Україні в лютому

Кількість пусків за лютий не дуже відрізняється від середнього показника – в межах 300-400 пусків на місяць. Або виробництво Shahed-131/136 в рф та Ірані стагнує, або йде процес поступового накопичення.

Читати далі

Швеція в НАТО. Епоха нейтралітетів минула

Володимир Володимирович, як завжди, всіх переграв – збільшив протяжність кордонів з Альянсом на 1230 км, перетворив Балтійське море на внутрішнє море НАТО.

Читати далі