Чи є за терактами Ісламської Держави в рф якась стратегія?

На даний момент не можна сказати, чи була стратегія в ІД-Хорасану та яка. Але хто знає. Чи не з’явиться ця стратегія через відповідь російської влади та суспільства на теракт і загрозу?

Читати далі

«Циркони». Як протидіяти найсучаснішим російським ракетам, якими рф б’є по Києву

25 березня був не перший випадок застосування “Цирконів” – 7 лютого ця ракета вже була збита. Тобто комплекс PATRIOT двічі перехопив гіперзвукову засекречену зброю росіян.

Читати далі

Санкції на часі. 29.03.2024

Найбільший у світі виробник принтерів Hewlett-Packard (HP) відключив оновлення своєї техніки в росії. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 29.03.2024.

Читати далі

Сувалкские игры Лукашенко

В СМИ и соцсетях до сих пор обсуждают недавние реплики Лукашенко по поводу Сувалкского коридора. Это крик о помощи, обращённый к Западу, или согласованная с москвой игра на повышение?

Читати далі

Суспільство має вимагати від влади адекватних дій

Ми заходимо в повноцінну парламентську кризу прямо перед новим наступом окупантів. Верховна Рада стає недієздатною і дискредитується. На Банковій наче вирізали інстинкт самозбереження.

Читати далі

Масований удар по Україні 29 березня

У ніч на 29 березня російські окупанти завдали четвертого за місяць комбінованого ракетного удару з метою знищення енергетичної інфраструктури України. Чим він відрізняється від попередніх?

Читати далі

ФАБ-3000. Наскільки небезпечна російська «цар-бомба»

росія хоче компенсувати низьку точність потужністю. Але потенціал ФАБ-3000 обмежений можливостями носія і тим, що рф не може придушити українську ППО, не має спеціальних літаків РЕБ.

Читати далі

Прогноз на літньо-осінню кампанію РОВ 2024 року. Частина 2

У першій частині ми розглянули гіпотетичні наміри ворога на Курахівсько-Вугледарському напрямку. Сьогодні оцінимо можливий розвиток подій на Слов’янсько-Краматорському напрямку.

Читати далі