Санкції на часі. 05.03.2024

Росіяни можуть залишитись без відпочинку в Туреччині. Готелі не можуть отримати плату з рф за їх проживання. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 05.03.2024.

Читати далі

Прально-душові контейнери – для нас це не бізнес, для нас це особисте

Ми знайшли в Україні 8 причепів для майбутніх комплексів. 8 причепів = 8 комплексів = 8000 військових отримають комфортні побутові умови! Допоможіть їх терміново викупити.

Читати далі

Что не так с российским «чудо-танком» Армата?

На фронт танк “Армата” не отправится, поскольку… очень дорогой для таких дел, и проще использовать танки старой концепции. Но только ли в цене дело?

Читати далі

«Котов» на дні. ЧФ мусить замкнутися на базах або втрачатиме по кораблю на місяць

ГУР і «бездушна бригада» ВМСУ атакували 94-метровий корвет РФ проєкту 22160 «Сергей Котов». Нічого кращого проти невеликих дронів ЧФ РФ не має і не матиме в найближчі місяці.

Читати далі

Бути інструктором – честь. Готувати людей – відповідальність

Читаю про якусь дикість, що досі не викоренили в навчальних центрах і “учєбках”, і в мене залишки волосся стають дибки. 10 років війни. Хіба мало цього часу, щоб зробити нормально? Ну, ми ж у 151-му НЦ змогли?

Читати далі

Щодо валютних обмежень під час війни

Вибірковість при видачі дозволу на проведення юрособою транскордонного переказу валюти неприпустима, бо прямо порушує інвестиційний клімат в країні і має ознаки більше корупційності, ніж необхідності.

Читати далі

Опубликованы видео и фото сборки Shahed-136 в россии

Эти видео и фото дают представление о количестве, но не отвечают на основной вопрос – сколько рф может себе позволить в месяц не произвести фюзеляжей, а собрать полноценных дронов-камикадзе?

Читати далі

Дозакручували гайки

За опитуванням КМІС, відносна більшість українців не схвалює втручання держави в Інтернет-простір, вважаючи його порушенням прав і свобод. Люди потроху прозрівають.

Читати далі

Техніка Порошенка вже будує фортифікації на сході (фото, відео, брифінг)

«Захист воїна, Save Soldiers – це в тому числі надійні, добре заміновані в декілька ешелонів, на декількох рівнях фортифікаційні споруди», – зауважує Петро Порошенко.

Читати далі