Санкції на часі. 08.03.2024

Прем’єр-міністр Греції Кіріакос Міцотакіс назвав росію «ворогом» Європи та пообіцяв підтримувати Київ стільки, скільки необхідно. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 08.03.2024.

Читати далі

Росіяни знищили єдиний за 20 місяців HIMARS

Перший втрачений за 20 місяців М142 HIMARS і сотні знищених схожих за його функціоналом російських РСЗВ. Ні, це не досягнення, це унікальна ганьба. Але росіяни примудряються навіть гротескною ганьбою пишатися.

Читати далі

Порошенко в Києві взяв участь у зустрічі з Виконавчим Віце-президентом Єврокомісії (фото)

Порошенко висловив вдячність Валдісу Домбровскісу за підтвердження готовності ЄС виділити 4,5 млрд євро фінансової допомоги вже до кінця березня, а до кінця року – в цілому 15,5 млрд євро.

Читати далі

Нотатки на полях життя. 08.03.2024

Чув і зараз чую про епізоди, що наче списані з книжки Н. Нікуліна про Другу світову: зараз росіяни діють так само. Як добре, що прірва між нами збільшується, це просто щастя якесь.

Читати далі

Важливість прильоту чогось у Череповець

Вчора невідомий БПЛА атакував металургійний завод Северсталі в Череповці. Влучання сталося десь біля доменної печі №4. Северсталь заявила, що СВО йде по плану, і піч ціла, всьо в порядкє. Але…

Читати далі

Що не так з погодженням Валерія Залужного Послом у Лондон?

Чи Лондон і справді є саме тим містом, а вірчі грамоти Посла є саме тим мандатом, що в особі Валерія Залужного якнайкраще зіграють на користь національним інтересам України?

Читати далі

Сильні фортифікації – це питання національної безпеки (фото)

Команда Євросолідарності відвідала підрозділи, що прикривають кордон із рф, зʼясовували, що потрібно для завершення належної фортифікації та захисту наших воїнів. Попри бравурні заяви влади, роботи чимало.

Читати далі

Підсумковий аналіз подій в районі Авдіївки. Частина 3

Аргументи та кінцевий висновок. Головне питання полягає в тому, як цьому усьому запобігати з тим набором сил і засобів, які нині мають ЗСУ?

Читати далі

Новости из США. 7 марта 2024 года

• Байден выступил в Конгрессе с посланием о положении в стране • Трамп встретился с Маском и собирается встретиться с Орбаном • Суд в Лондоне постановил взыскать с Трампа 300 тысяч фунтов стерлингов

Читати далі