Порошенко передає ЗСУ ще 5 пересувних майстерень (фото, відео)

Загалом цей проєкт вже перевищив 50 машин, і зупинятись ніхто не планує. Одна така майстерня на колесах коштує мільйон гривень – це автомобіль, кунг і все начиння. Бюджет проєкту – вже більше 53 млн грн.

Читати далі

Санкції на часі. 12.03.2024

Російський бізнес почав масово закриватися в Калінінграді через санкції та проблеми з логістикою. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 12.03.2024.

Читати далі

Вісті з фронтів. 12.03.2024

Найближчим часом Часів Яр стане однією з основних тем для зведень і оглядів, оскільки для росіян після окупації Авдіївки цей напрямок, а також Куп’янськ, стають найбільш пріоритетними.

Читати далі

Безпілотники трансформують поле бою в Україні еволюційним шляхом

Дрони не визначатимуть, хто виграє чи програє цю війну, але вони, безумовно, відіграватимуть помітну роль у війні, що триває в Україні, і на інших полях битв у майбутньому, пише Стейсі Петтіджон для War on the Rocks.

Читати далі

Війна заради миру, або Прості питання для розвідспільноти Південної Кореї

Зараз перед розвідспільнотою Південної Кореї стоїть дуже просте та конкретне завдання. Сеулу потрібно дізнатися російські дані про ефективність північнокорейських снарядів і ракет. Чому це так важливо для Південної Кореї?

Читати далі

Комплекси L3Harris VAMPIRE проти Shahed (відео)

L3Harris VAMPIRE ефективна та економічна ракетна система ближнього радіусу дії, в потрібній кількості яка стала б невід’ємною частиною щита ППО для Одеси, Харкова і не тільки. Гарна система. Але мало.

Читати далі

Копати, значить, копати

Інженерна бригада отримала задачу швидко «вкопатися». А із сил і засобів у бригади «солдати і лопати». Ми знайшли два екскаватори в Україні. Нам треба зібрати 1 482 160 гривень максимально швидко.

Читати далі