Співучасники

Путін сьогодні фактично проводить плебісцит підтримки війни. Й всі, хто вийшли на дільниці, підтримали цю жорстоку війну проти України.

Читати далі

Санкції на часі. 17.03.2024

Україна не планує продовжувати п’ятирічний контракт з російським “Газпромом” про транзит російського газу до Європи або підписувати інший. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 17.03.2024.

Читати далі

Успех по-путински

Голосование 15-17 марта – типичная повинность, которая взимается с людей далеких от лояльности. Конструктивной программы нет. Есть только война с Украиной, на которую можно списать любые провалы.

Читати далі

Як треба розуміти войовничість месьє Макрона (відео)

Ні, президент Франції не наївся “озвірину” й не відчув себе раптово Наполеоном Бонапартом. Все простіше. Чистий розрахунок.

Читати далі

Приоритетные направления наступления РОВ в 2024 году

Насколько реальны апокалиптические прогнозы СМИ о наступлении рф по всей линии фронта или на Харьков, Сумы, Киев? И чего на самом деле можно ожидать от группировки РОВ в этом году?

Читати далі

Москаль, який любив Україну (фото)

Сьогодні о 6-й ранку помер генерал МВС Геннадій Геннадійович Москаль. Він прожив яскраве життя. Профі. Оригінал. Українець. Вічна пам’ять. Співчуття родині та близьким…

Читати далі

Похоронні хроніки московії 17.03.2024

Втрати Тиви у 50 разів вищі, Пскова – у 25 разів вищі, ніж у Москві. Це підказка, наскільки чутливими є втрати для регіону. У деяких районах там фізично закінчуються люди.

Читати далі