Це не ми!

Наявні ознаки звичної рфної інформаційної тактики утоплення в лайні. Тобто коли вкидається неймовірна кількість версій на будь-який смак, чим зміст і сенс події повністю розчиняється.

Читати далі

Вам все ще подобається російський Телеграм?

Усіма тупими питаннями типу приватності чи безпеки користувачів у Телеграми не запарюються, головне – хайпонути на нових «фішках». Не обов’язково корисних, просто нових.

Читати далі

Брат за брата! (відео)

Степан Барна, який воює на Донеччині, з побратимами започаткували акцію «Зберемо 100 дронів до 18 квітня», дня народження свого брата Олега Барни, який загинув 17 квітня минулого року на Східному фронті.

Читати далі

Санкції на часі. 27.03.2024

АРМА виставила на продаж арештовану елітну яхту підсанкційного кума путіна Віктора Медведчука. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 27.03.2024.

Читати далі

У витоків Євросоюзу

Еволюція Євросоюзу – це не лише успіхи, а й люті провали і незграбні рішення. Але скрутні часи народжують сильних людей, сильні люди долають скрутні часи і творять кращі часи.

Читати далі

Все менше біженців планують повернутися з-за кордону

З 3,6 млн українців, які перебувають за кордоном (без урахування тих, які перебувають у рф та білорусі), за кордоном можуть залишитися 1,4-2,3 млн людей залежно від сценарію розвитку подій.

Читати далі

Роль FPV-дронів і артилерії у сучасній війні

Україні потрібно все: і FPV-дрони, і артилерія, і ПТРК. І всьому слід приділяти рівнозначну увагу, оскільки функціонал кожного засобу ураження застосовується комплексно. Одними лише FPV-дронами війну не виграти.

Читати далі

Прогноз на літньо-осінню кампанію РОВ 2024 року. Частина 1

Сьогодні перша частина оцінки можливих (гіпотетичних) варіантів дій ворожого війська протягом літньо-осінньої кампанії 2024 року. Спробуємо зрозуміти – де саме.

Читати далі