Санкції на часі. 07.03.2024

США перевірять Маска через інформацію щодо використання Starlink росією. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 07.03.2024.

Читати далі

Батлом між Єфросиніною та Соловій навіяно

Коли за спиною армії починається чергова гризня на тему «Хто більший українець?», військові починають нервувати і питати «Багато вільного часу? То йдіть на цвинтарі та в шпиталі. Подивіться на ту ціну, яку платить Україна лише за право існувати».

Читати далі

Про вибори і «вибори»

В Ірані на початку березня були вибори. Точніше “вибори”. В росії також будуть вибори. Точніше «вибори». росіянам треба робити хоча б як незадоволені іранці, тобто не бути клоунами на підтанцовці кремля.

Читати далі

Говорили про Приднестровье, но забыли про Гагаузию

Башкан Гагаузии Евгения Гуцул встретилась с президентом россии владимиром путиным. На жалобы Гуцул путин откликнулся готовностью “помочь”. Ситуация отнюдь не охладилась, и на тормозах ничего не спущено.

Читати далі

Неотвратимое будущее россии

Следующие шесть лет в РФ внезапно опять будет путинский режим. Большая часть РФ за путина абсолютно искренне. С радостью следующие 6 лет россияне будут топить за Путина. Даже если он умрет…

Читати далі

Порошенко на Конгресі Європейської народної партії в Бухаресті (фото, відео)

Порошенко під час свого виступу та у зустрічах на полях Конгресу закликав західних партнерів дати Україні всю зброю, яка їй потрібна для перемоги над путіним, швидше, вчасно, без будь-яких обмежень.

Читати далі

Вісті з фронтів. 07.03.2024

Противник продовжує докладати значних зусиль для недопущення зниження темпів свого наступу на Покровському та Курахівському напрямках, а також південніше (район Новомихайлівки).

Читати далі