Чого ще очікувати читачам українських ЗМІ?

В ніч на 2 березня в Інгушетії фсб рф і спецназ у бою вбили декількох бійців інгушського підпілля. Але якщо читати більшість укрЗМІ, то героїчні бійці спецслужб ліквідували небезпечних терористів і бойовиків.

Читати далі

Санкції на часі. 03.03.2024

Автомобілі з російськими реєстраційними номерами мають залишити територію Литви до 11 березня, інакше вони будуть конфісковані. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 03.03.2024.

Читати далі

Б’ютіфул дізастер, або «Разрушка» бєзпалітікі

Свого расизму ці “дєті вєлікой русской культури” не помічають, як не помічають крові жертв на “разрушках”, і як можливо буде коли-небудь, хай навіть після розпаду росії, пояснити цим людям, щО з ними не так…

Читати далі

Новости из США. Главное к концу недели. 2 марта 2024 года

• Осторожный оптимизм по поводу законопроекта о помощи Украине, Израилю и Тайваню • О чем говорят экзит-полы участников республиканских праймериз

Читати далі

У бліндажі

Життя в бліндажі… Бліндажі бувають різні, і, як правило, ти не вибираєш, в якому жити. Вселяєшся в збудований до тебе. Сотні тисяч людей в Україні живуть або жили в бліндажах. Відкашлюють бліндажі.

Читати далі

Вісті з фронтів. 03.03.2024

• Противник перекинув до 4-х одиниць фронтових бомбардувальників Су-34\34М на АБ Майкоп для дій на Авдіївському та Маріупольському напрямках • Огляд сил і засобів противника, що діють на Авдіївському напрямку.

Читати далі