Групі «Інформаційний спротив» виповнилося 10 років

Наші люди продовжують працювати і в Криму, і Донецьку з Луганськом, і в росії. Зі зростаючим ризиком. Цінуємо всіх і кожного/кожну. Неймовірно вдячні всім друзям за співпрацю та підтримку.

Читати далі

Санкції на часі. 02.03.2024

Велика Британія заявила про початок розслідування ефективності санкцій, запроваджених проти росії. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 02.03.2024.

Читати далі

Глібу Бабічу сьогодні виповнилося би 55… (фото)

Друзі та побратими діляться спогадами про Героя і Поета, який загинув на війні у липні 2022 року біля Ізюма на Харківщині. З твоїм днем, Глібе. Ти навіть не уявляєш, як тебе не вистачає…

Читати далі

Скелети в шафі

Про свої скелети в шафі демократії згадують дуже неохоче, але знання цих історій дозволяє заспокоїти дихання і краще зрозуміти вади і слабкі сторони демократичних суспільств. А ще планувати не наступний крок, а третій, четвертий і далі. Шахи, а не «в Чапаєва».

Читати далі

Про банківську систему оркостану

Голова центробанку рф Набіулліна утримала економіку від катастрофи 2022 року, а катастрофу 2024-2025, що насувається, вона не зможе запобігти – вже немає доступних інструментів і повноважень.

Читати далі

Порошенко зустрівся з депутатом польського Сейму Павлом Ковалем (фото)

Порошенко обговорив з польським депутатом Павлом Ковалем ситуацію на українсько-польському кордоні, негативні наслідки блокади та можливі шляхи врегулювання, а також потреби ЗСУ та євроінтеграцію України.

Читати далі

Вісті з фронтів. 02.03.2024

• Огляд оперативної обстановки на Придніпровському та Авдіївському напрямках • Організація хибних позицій, імітація активного радіообміну, модернізація ОВТ в Криму • Випробувальний політ літака А-50 пкс рф.

Читати далі