Нарешті Дія опублікувала вихідний код

Платники податків мають право знати, що саме і наскільки погано було зроблено за наші гроші. А фахівцям доступні вихідний код і документація (обов’язково обидва елементи) дозволять зробити важливі висновки.

Читати далі

Стрімке перевзування Марін Ле Пен

Українці звикли вже, що радикальна французька правиця їсть із рук у кремлінів, так що ж сталося? Причини кульбіту Ле Пен напряму пов’язані з рішучим розворотом на 180 градусів Макрона.

Читати далі

Санкції на часі. 14.03.2024

Голови комітетів із закордонних справ у парламентах 23 країн відмовилися визнати законними вибори президента рф на окупованих територіях України. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 14.03.2024.

Читати далі

За крок до заборони діяльності рпц в Україні

Це великий, але дуже важливий текст, який пояснює усі норми проєкту закону щодо діяльності релігійних організацій, який Комітет з питань гуманітарної та інформаційної політики пропонує прийняти Верховній Раді.

Читати далі

Війна за нафту. Жнива

Удари по нафтопереробці РФ наростають – застосовують невідомі дрони літакового типу з потужною бойовою частиною. Це вже не тактика дрібних порізів, а добрячий такий удар битою.

Читати далі

Питання фортифікацій для нас – це питання життя та смерті (фото, відео)

Петро Порошенко, який вже купив 20 одиниць будівельної техніки, закликає владу відкинути політиканство і спільно терміново будувати фортифікаційні споруди.

Читати далі

Новости из США. 13 марта 2024 года

• Байден и Трамп гарантировали себе достаточно делегатов для выдвижения в президенты • О финансировании президентских кампаний • Трамп встретился с Орбаном • Орбан: Трамп остановит войну в Украине, прекратив оказывать помощь Украине даже на 1 цент • Встреча Байдена с Дудой и Туском • Начался сбор подписей под петицией о рассмотрении законопроекта о национальной безопасности

Читати далі

Українські добровольці – українська гордість

Ви стали несподіваним і шокуючим фактором для ворога. Вклоняємося вашій мужності та жертовності. З вашим Днем, Герої та Героїні! Героям слава! Перемоги всім нам! Вічна памʼять загиблим…

Читати далі

Вісті з фронтів. 14.03.2024

На Курахівському, Лиманському та Краматорському напрямках противник активно діє для недопущення стабілізації фронту та розгортає певні так звані “стратегічні резерви”.

Читати далі