Що не так із експертами з економічних силовиків?

БЕБ треба перезавантажити. Але варто розуміти, що питання набагато ширше, і вибудова простих швидких рішень може не приводити до очікуваних результатів.

Читати далі

Голосування «внє політікі» в росії, або Навіщо авторитарним режимам вибори

Немає жодної інтриги у президентських виборах у росії, повністю відсутня політична конкуренція, а сам процес виборів максимально деполітизований.

Читати далі

Эшелонированная ПВО для Украины. Город городу – рознь

В Киеве на сегодняшний день создана образцово-показательная эшелонированная ПВО – и не просто лучшая в Украине, а лучшая в Европе, но ее концепция не во всех городах Украины эффективно применима.

Читати далі

Ширма і суть

Самозрозумілі для нас речі треба всіма способами доносити до західних еліт і суспільств. Бо якщо на Заході восторжествує думка, яку проводить нині Папа, за кордон декому самовпевненому втекти можна й не встигнути.

Читати далі

росія розпочала нову шпигунську війну в країнах Заходу

російські спецслужби модернізують форми та методи роботи, постійно адаптуючись до нових реалій протистояння з Заходом.

Читати далі

Повноцінна багатопрофільна СТО в ЗСУ (фото)

Бюджет проєкту за півтора року перевищив 3 мільйони гривень. Але ми заощадили значно більше, адже нам не потрібно сплачувати послуги з ремонту машин багатьох бригад.

Читати далі

Чи можливий наступ ворога на сході та півдні України

Наступ на Харків… Наступ на Суми… Форсування Дніпра, захоплення Херсона, наступ на Миколаїв та Одесу… Давайте поясню вам на прикладі Авдіївки.

Читати далі

Санкції на часі. 10.03.2024

Відновлення України коштуватиме більше ніж один трильйон доларів і стане найбільшою інвестиційною можливістю з часів Другої світової війни. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 10.03.2024.

Читати далі