Санкції на часі. 06.03.2024

Іспанія закликала Євросоюз посилити обмеження щодо російського скрапленого газу. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 06.03.2024.

Читати далі

Новости из США. 5 марта 2024 года

• Супервторник – праймериз в 15 штатах • Верховный Суд отменил решение Верховного Суда штата Колорадо об отстранении Трампа от участия в выборах • Сенатор Синема заявила об отказе от переизбрания в Сенат • Визит в США Бенни Ганца – лидера главной оппозиционной партии Израиля • Что происходит с законопроектом о помощи Украине

Читати далі

Мотивація людей, які міняють камуфляж на краватку

“З 1 березня в країні почала працювати програма підготовки управлінських кадрів. Пріоритет тепер буде ветеранам війни!”. Про яку країну йдеться? Ні, це не Україна. На жаль. Це Росія. А що в Україні?

Читати далі

Світ вперто хоче провести знак рівності між жертвою та агресором

Пані Зеленська відхилила запрошення бути присутньою під час виступу президента Байдена в Конгресі. Причина? Поряд мала сидіти вдова Навального Юлія, – пише Washington Post.

Читати далі

Атака дронов на Одессу в ночь на 6 марта 2024 г.

Российские оккупанты этой ночью запустили рой на 42 дрона-камикадзе Shahed-131/136, из которых 38 были сбиты. Всего использовалось 10 групп, а самый дальний полёт с прорывом ПВО составил 1 100 км.

Читати далі

Обірвані Інтернет-кабелі і збій Facebook – чи є зв’язок?

Давайте розділяти: мухи – окремо, котлети – окремо. Технологічно ці дві події – обрив кабелів та збій ФБ – знаходяться не просто у різних, а навіть у протилежних площинах. Наразі все гаразд і зі світовим Інтернетом, і з ФБ.

Читати далі

Дев’ять речей, в яких західні «експерти» помилилися щодо росії та її вторгнення в Україну

Два роки тому чимало західних аналітиків, особливо тих, хто вважається експертами з росії, неправильно витлумачили кілька критичних моментів, і російська пропаганда швидко підтримала ці помилкові уявлення. Детально про це у матеріалі Jamestown Foundation.

Читати далі

Пробуксовка Минюста в борьбе с гундяевской гидрой

В историческом центре Киева уже более 10 лет по абсолютному беспределу хозяйничают подконтрольные москве попы. Никаких законных оснований там находиться и строить у них никогда не было и нет.

Читати далі

Вісті з фронтів. 06.03.2024

• Огляд оперативної обстановки на Костянтинівському напрямку • Щодо чергової “істерії” про “наступ на Київ з півночі” • Акваторію Чорного моря почав патрулювати літак-амфібія типу Бе-200ЧС.

Читати далі