Санкції на часі. 21.03.2024

Угорщина та Австрія виступають проти передачі доходів від заморожених російських активів на закупівлю зброї для України. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 21.03.2024.

Читати далі

Truth Social: як влаштована соцмережа Дональда Трампа та як у ній поширюють російську пропаганду

Правила модерації контенту дозволяють поширювати на платформі мову ненависті та пропаганду й цим створюють небезпечне інформаційне середовище.

Читати далі

Проблема Telegram – це не зовсім проблема медіа (відео)

У Верховній Раді ініційовано законопроєкт про регулювання в Україні Telegram та подібних до нього платформ поширення ЗМІ. Ніхто не пропонує заблокувати Telegram.

Читати далі

Щодо тиску на бізнес з боку держави

Європейська Бізнес Асоціація (ЄБА) у своєму листі до Президента, Генпрокурору, БЕБ, Голови комітету ВРУ про способи впливу на бізнес з боку державних органів і пропозиції ЄБА щодо їх вирішення.

Читати далі

Недоімперія-крадій

Зайшла на WikiArt в розділ “росіяни”. Туди запихнуті й деякі українські художники. Якщо не кричати всьому світу – “це наше!”, “це не їхнє!”, то і ми самі на підсвідомому рівні залишимося в російському.

Читати далі

Перевага росії у FPV-дронах не кінець світу

• У цій війні переможе не той, хто матиме кількісну перевагу, а той, хто матиме технологічне домінування • “Ланцети” та FPV-дрони: чим відрізняються зони їх застосування на фронті.

Читати далі

Противник формує стратегічні резерви. Плани та реальність

Сьогодні розглянемо кілька прикладів тих складнощів, з якими російське командування так чи інакше стикнеться або вже стикнулося в процесі формування та розгортання своїх стратегічних резервів.

Читати далі