Нотатки на полях життя. 04.03.2024

Варіант двох Корей, Китаїв, Німеччин нам недоступний. Там, куди прийдуть біснуваті, не буде ні Малоросії, ні лояльної їм України. От що вони зараз відріжуть, те і стане шматком фашистської імперії.

Читати далі

Втрати тактичної авіації ВКС РФ. Її склад і перспективи

Повітряні сили ЗСУ створили зону ризику для ПКС РФ фактично по всій глибині тимчасово окупованих територій і за їхніми межами, що кардинально змінює розстановку сил і можливостей противника в повітрі.

Читати далі

Шведські бойові катери для Чорного моря

Катери з гарною морехідністю, здатні перевозити десятки мін, нести ПЗРК й малі ПКР, знайдуть себе в регіоні, де у Другу світову саме такими методами топили Чорноморський флот СРСР.

Читати далі

Санкції на часі. 04.03.2024

Кількість замовлень на запуск супутників Роскосмосу із Європи та інших країн впала на 90% після лютого 2022 року. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 04.03.2024.

Читати далі

Перемир’я – це вічна війна

У нас лише два виходи – продовжувати опір і сподіватися, що Захід знову прийде на допомогу, або готувати до війни дітей. Альтернатива цьому всьому тільки одна – згадайте про Бучу.

Читати далі

Життя держави залежить від ЗСУ

Сирський зараз, по суті, і є ЗСУ. Вибачте, але я впевнений, що незабаром ми будемо вимушені захищати Сирського від Офісу Президента. Це питання часу.

Читати далі

Хтось нарешті узагальнить досвід виживання під обстрілами?

На жаль, досвіду цього у нас не бракує. Статистики – на возах не вивезеш. Чи чули ви щось, крім бездумного “громадяни, ховайтеся по норках!”? Де воно все? Секретно зберігається у течках місцевих чинуш?

Читати далі

Лютневі удари країни-агресора по Україні

Останній місяць зими пройшов із мінімальним залученням ракетної компоненти, щоправда, зі стабільними атаками дронів-камікадзе – саме вони стали основною зброєю терору тилової України.

Читати далі