За підтримку світу треба боротись

У Києві ракети, а в Брюсселі весна. Світ завжди був такий, і мусимо з ним працювати, якщо хочемо вижити. Треба подвоїти зусилля, щоб про нас просто не забули, щоб лишатися високо в порядку денному, то потроїти.

Читати далі

Стратегічні бомбардування. Рутина

Нам доступні цілі, яким дальні дрони завдають серйозної шкоди і цим б’ють по російській економіці. Це і є стратегія стати в оборону й завдавати ураження по Криму і території РФ.

Читати далі

Приватний завод виготовляє 20 тисяч мінометних мін на місяць

Завод відкрили в одній із західних областей України торік. Ім’я власника розкривають – це 64-річний Анатолій Кузьмін. До широкомасштабного вторгнення він жив у Мелітополі.

Читати далі

Регіональні ГО отримали гранти від Фонду Порошенка (фото, відео)

21 проєкт регіональних громадських і волонтерських організацій з 18 областей України отримає фінансування майже на 3 млн грн. Загалом на конкурс подалися 136 проєктів із усіх регіонів України.

Читати далі

Опозиція вимагає забезпечити повноцінну роботу парламенту – заява «Євросолідарності»

Настав час перейти від одноосібного скликання засідань Головою ВР за командою з президентського офісу до планової роботи та повернутися до регламенту роботи ВР, як це було до повномасштабного вторгнення.

Читати далі

Санкції на часі. 26.03.2024

У Європі почали масове блокування постачання автомобілів до Євразійського союзу в обхід санкцій. Інформація щодо поточних втрат рф внаслідок санкцій станом на 26.03.2024.

Читати далі

Теракт у «Крокус Сіті Холл» став символом деградації російських спецслужб

Те, що кремлівські чиновники і російські ультранаціоналісти звинувачують в атаці, яку скоїла “Ісламська держава”, Україну,  може дорого коштувати внутрішній безпеці росії та життю цивільного населення.

Читати далі

Порошенко взяв участь у зустрічі з делегацією голів комітетів Європарламенту (фото)

Під час зустрічі Петро Порошенко закликав євродепутатів сприяти початку переговорів про вступ України до ЄС та продовжити економічну підтримку нашої держави.

Читати далі